Бісквітне тісто зі згущеним молоком
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування бісквітного тіста зі згущеним молоком припаде до смаку тим, хто любить солодку і ситну випічку. Бісквіт виходить пишним, добре підходить в якості основи для тортів. Спробуйте!
Мені дуже подобається цей простий рецепт бісквітного тіста зі згущеним молоком, адже всі інгредієнти доступні, і готується випічка швидко. При цьому, рецепт ще жодного разу мене не підвів - завжди виходить пишний і смачний корж. Можна його подавати як пиріг, посипавши цукровою пудрою, а можна готовий корж розрізати на кілька частин, промазати кремом, і подавати як торт!
- Згущене молоко - 1 штука(1 банку)
- Яйця - 4 штуки
- Борошно - 120 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Сода - 0.5 чайних ложки
1. Змішаємо окремо борошно з гашеним содою. Окремо збиваємо яйця до однорідності, додамо згущене молоко і розтоплене масло. Перемішаємо, і поступово всипаємо суху суміш. Ретельно замісити тісто, щоб не було грудок.
2. Випікаємо 20-30 хвилин в залежності від потужності духовки. Готовність перевіряємо сірником.
3. Готово!