Рецепт Тісто на «горішки» зі згущеним молоком фото

Тісто на «горішки» зі згущеним молоком
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Молочні продукти , Яйця , Вершкове масло , Згущене молоко
На полуденок , Для дітей , Десерт , Полудень
Випічка , Солодке , Печиво , Страви з начинкою
Кількість порцій: 20
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Пам'ятайте печиво «Горішки»? Не так часто можна побачити його на прилавках магазинів, тому пропоную зробити його самостійно простим рецептом, як приготувати тісто на «Горішки» зі згущеним молоком.

Опис приготування:

«Горішки» роблять за допомогою спеціальної форми. Можливо, у багатьох збереглися ще радянські форми, але їх без проблем можна купити в будь-якому магазині. Начинку роблять зі згущеним молоком, а також можна зробити заварний крем з додаванням волоських або інших горішків. У вас вийде велика порція печива.

  • Яйця - 3 штуки
  • Цукровий пісок - 1 Склянка
  • Вершкове масло - 230 грам
  • Сода - 0, 5 чайних ложки
  • Лимонний сік - 0, 5 чайних ложки
  • Борошно - 1 Склянка
  • Кукурудзяний крохмаль - 1 Склянка
  • Згущене молоко - 450 грам
тісто на
1. Розтопити вершкове масло в мікрохвильовій печі. В окремій мисці збийте курячі яйця зі склянкою цукру. З'єднайте обидві маси. Змішайте соду з лимонним соком і додайте в миску до основних інгредієнтів. Введіть борошно і крохмаль в тісто, перемішайте.
тісто на
2. Розігрійте Горішниця, в кожну викладіть по 1/4 чайної ложки тіста і закрийте кришку. Готуйте 1 хвилину.
тісто на
3. Відкрийте форму і дістаньте з неї половинки, викладіть їх на стіл і роз'єднати.
тісто на
4. Вийде велика порція половинок, перекладіть їх в миску для охолодження.
тісто на
5. Заповніть кожну половинку вареним згущеним молоком і з'єднайте їх.
тісто на
6. Насолоджуйтесь смачним печивом, смачного!

Схожі рецепти