Горішки з вареним згущеним молоком в Горішниця
(покроковий рецепт з фото)
За радянських часів були дуже популярні різноманітні домашні десерти, наприклад, вафлі в електровафельніцу. Сьогодні розповім про забутий рецепті, як приготувати горішки з вареним згущеним молоком в Горішниця.
Такі Горішниця, напевно, лежать в коморі у багатьох. Завдяки їм випікати горішки дуже просто і швидко. Готуються вони на газовій плиті. Готові горішки можна начинити згущеним молоком або зробити густий вершковий крем. До вареної згущеному молоці можна додати горіхи (будь-які), або потовкти кілька штук і додати крихту.
- Яйця - 3 штуки
- Цукровий пісок - 1 Ст. Ложка
- Маргарин - 180-200 грам
- Борошно - 2, 5 склянки
- Варене згущене молоко - 1 штука (банку)
- Рослинна олія - За смаком (для обжарки)
1
Вбийте курячі яйця в миску, збовтайте їх виделкою. Розтопіть маргарин і охолодіть його трохи, потім влийте до яєць, додайте цукор і борошно, перемішайте.
2
Горішниця змастіть рослинною олією і відправте на вогонь. Викладіть у форму по чайній ложці тесту і закрийте форму.
3
Смажте на відкритому вогні близько 5 хвилин з двох сторін, можете відкрити форму і перевірити готовність.
4
Перекладіть половинки горішків в миску і випікайте наступну партію.
5
Начините горішки згущеним молоком і скріпіть по дві половинки, вийде цілісний горішок.
6
Подавайте печиво до столу відразу після приготування.