Горішки зі згущеним молоком класичні
(покроковий рецепт з фото)
Не залежалась ли у вас на кухне, де-небудь на далекій полиці, Orešnica? Та самая, в якій роблять знамениту радянську випічку. Якщо вона у вас є, то згадайте рецепт, знайомий вам з дитинства.
А я вам в цьому допоможу. Просто прочитайте про те, як приготувати горішки зі згущеним молоком класичні. Цей простий десерт підкорив серця багатьох людей. Думаю, що і ваші дітки з радістю його з'їдять з чаєм. З начинкою я не придумувала нічого зайвого, просто взяла варене згущене молоко.
- Маргарин - 200 грам
- Цукрова пудра - 50 грам
- Варене згущене молоко, банку - 1 штука
- Яйце - 2 штуки
- Борошно - 2 склянки
- Сода - 1/3 чайних ложки
М'який маргарин розітріть з яйцями.
Додайте до маси соду і цукрову пудру.
Замішайте трохи липке тісто.
З тіста зробіть кульки під розмір вашої Горішниця.
Запікайте горішки до готовності.
Наповніть половину sguщёnkoй. Ображати нерівні краї тіста.
Половинки "горішків" з'єднайте. Приємного чаювання!