Горішки зі згущеним молоком в електроорешніце
(покроковий рецепт з фото)
Смак цих ласощів знайомий багатьом ще з дитинства. Апетитні, хрусткі горішки з насиченою начинкою із згущеного молока - це приголомшливо! Хочете побалувати себе і малюків? Запам'ятовуйте простий рецепт!
Я хочу показати вам, як приготувати горішки зі згущеним молоком в електроорешніце. У рецепті немає цукру, але він, на мій погляд, тут і не потрібен. Смак начинки чудово підкреслить смак тесту і зайва солодкість буде тільки заважати. Крім того, я хочу запропонувати наповнити горішки не просто згущеним молоком, а кремом з додаванням олії. Незважаючи на те, що процес досить тривалий і може швидко набриднути, цей десерт напевно викличе загальне захоплення, а у кого-то навіть ностальгію
- Борошно - 380 грам
- Вершкове масло - 200 грам(+ 100 грам в крем за бажанням)
- Яйце - 2 штуки
- Ванільний екстракт - 1/2 чайних ложки
- Сіль і розпушувач - 1 щіпка
- Варене згущене молоко - 1 штука (баночка)
1. У глибоку миску вбийте яйця і додайте для аромату ванільний екстракт. Віночком або вилкою збийте трохи.
2. В окрему мисочку відправте просіяне борошно, додайте дрібку солі і розпушувача. Холодне вершкове масло натріть на тертці або наріжте дрібними шматочками. Додайте до борошна і розітріть до однорідної крихти.
3. Після влийте яйця, перемішайте і замісіть однорідне м'яке тісто. Приберіть його в холодильник на пару годин.
4. Поки застигає тісто, можна зайнятися кремом. М'яке вершкове масло збийте з вареним згущеним молоком. Крем також потрібно на пару годин відправити в холодильник.
5. Тісто добре застигло, а значить можна приступати безпосередньо до процесу формування горішків. Розділіть тісто на невеликі шматочки і скачайте кульками. Викладіть їх в розігріту Горішниця і випікайте по кілька хвилин до рум'яності.
6. Готові горішки потрібно наповнити начинкою і акуратно зліпити половинки.
7. Приємного чаювання!