Тісто для горішків зі згущеним молоком
(покроковий рецепт з фото)
Знайомий смак з дитинства неймовірно солодкого і апетитного ласощі. Хочете побалувати себе? Тоді ось вам простий рецепт тіста для горішків зі згущеним молоком, які завжди виходять ідеальними.
У багатьох господинь є свій варіант, як приготувати тісто для горішків зі згущеним молоком. Якщо ви ще не обзавелися своїм ідеальним рецептом, тоді спробуйте цей. Хрусткі горішки одночасно виходять дуже ніжними і м'якими - це просто фантастика.
- Вершкове масло - 200 грам
- Цукор - 100 грам
- Борошно - 600-700 грам
- Яйце - 2 штуки
- Сіль - 1 щіпка
- Сода - 1 щіпка
1. Ось такий вельми скромний набір продуктів необхідний для приготування тіста для горішків зі згущеним молоком. І, звичайно ж, Orešnica, без якої не обійтися.
2. Вершкове масло повинно бути розм'якшеним, але не розтопленим. У глибоку миску насипте цукор і сіль. Додайте масло, і виделкою або вінчиком почніть акуратно змішувати.
3. Додайте яйця, продовжуйте збивати. Соду, попередньо погасивши лимонним соком або оцтом, потрібно додати слідом. Потім можете поступово всипати борошно.
4. З борошном будьте обережні: її краще додавати маленькими порціями, щоб "не забити на" тісто.
5. Після нескладного перемішування вийде ось таке м'яке, еластичне і дуже апетитне тісто для горішків зі згущеним молоком в домашніх умовах. Його потрібно загорнути в харчову плівку і відправити в холодильник приблизно на півгодини.
6. Далі все дуже просто: розігрійте Горішниця, викладіть в неї невеликі шматочки тіста, і відправте її на вогонь.
7. Готові половинки злегка остудіть і наповніть вареним згущеним молоком. Акуратно склейте між собою. Залиште хоча б на годину (як би складно це не було зробити). Смачного!