Рецепт Класичний рецепт горішків фото

Класичний рецепт горішків
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування
На обід , На полуденок , Для дітей , На святковий стіл , Полудень
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 8
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Є певна кількість рецептів, які я асоціюю з дитинством. І найчастіше це десерти. Солодкі, часом навіть нудотні, але такі знайомі й улюблені. Давайте згадаємо один з них разом!

Опис приготування:

Подивіться, як приготувати класичний рецепт горішків зі згущеним вареним молоком. Цей варіант найвідоміший. Вироби запікають у спеціальній Горішниця з радянських часів, хоча є і нові моделі електроприладу. Тісто виходить простим і розсипчастим. Усе, як було в нашому дитинстві.

  • Вершкове масло - 100 грам
  • Цукор - 1/3 склянки
  • Згущене молоко - 500 мілілітрів
  • Яйце - 2 штуки
  • Борошно пшеничне - 2 склянки
  • Крохмаль - 1/3 склянки
  • Сода - 0, 5 чайних ложки
  • Оцет - 1 Чайна ложка
  • Майонез - 100 грам
класичний рецепт горішків - фото крок 1
Спочатку зробіть тісто. Яйця збийте в мисці з цукром.
класичний рецепт горішків - фото крок 2
Потім додайте майонез і м'яке масло. Масу перемішайте.
класичний рецепт горішків - фото крок 3
Далі додайте соду, гашене оцтом, і просійте в масу борошно з крохмалем. Замішайте м'яке тісто. Приберіть його на 1 час в холодильник.
класичний рецепт горішків - фото крок 4
Після цього запікайте шматочки тіста в Горішниця до рум'яного кольору. Згущене молоко відваріть в банку протягом 3-3, 5 годин і остудіть.
класичний рецепт горішків - фото крок 5
Наповніть заготовки вареним згущеним молоком. Напівсліпий. Приємного чаювання!

Схожі рецепти