Тісто для горішків
(покроковий рецепт з фото)
Хто з нас не любив у дитинстві ароматні горішки зі згущеним молоком? напевно, у більшої половини це печиво було улюбленим. Його можна купити в магазині, а можна приготувати самостійно. Це рецепт тесту.
Якщо вам стало цікаво, як приготувати тісто для горішків, то читайте цей рецепт. Таке тісто можна приготувати про запас і заморозити його. У вас під рукою завжди будуть заготовки, за допомогою яких ви зможете швидко приготувати смачне домашнє печиво.
- Вершкове масло - 250 грам
- Яйце - 2 штуки
- Борошно - 480 грам
- Цукор - 100 грам
- Сода - 1/4 чайних ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Лимонний сік - За смаком
1
Вершкове масло розтопіть до рідкого стану.
2
Яйця вбийте в миску, додайте до них цукор і гарненько збийте їх вінчиком або міксером.
3
Погасіть соду лимонним соком і додайте до решти інгредієнтів, приправити сіллю.
4
Просійте борошно і частинами введіть її в миску з інгредієнтами. Перемішайте. Тісто має вийти м'яким і жирним.
5
Скачайте тісто в кулю, оберніть харчовою плівкою і покладіть в холодильник на півгодини.