Бісквіт зі згущеним молоком
(покроковий рецепт з фото)
Сгущеночний бісквіт або бісквіт зі згущеним молоком, як не крути, а штука смачна! Практично повноцінний торт з начинкою з солодкої згущеного молока і волоських горіхів. Випічка дуже проста і готується швидко.
Такий варіант випічки підійде тим, у кого хронічно не вистачає часу на довгі танці з бубном біля плити. З простого тесту випікається бісквіт, потім він розрізається на коржі. Кожен корж змащуємо згущеним молоком. Формуємо торт - і відправляємо його в холодильник для застигання і просочення. Тепер ви в курсі, як зробити бісквіт зі згущеним молоком. Хай щастить!
- Яйця - 6 штук
- Борошно - 130 грам
- Цукор - 200 грам
- Згущене молоко - 300 грам
- Горіхи волоські - 250 грам
Відокремте жовтки від білків.
Білки помістіть в окрему ємність.
Збиваємо білки міксером: спершу на мінімальній швидкості, а потім швидше. Поступово вводимо цукор (100 грамів), продовжуючи збивати до пишної консистенції.
Жовтки збиваємо з 100 грамами цукру. Додаємо третину білків, перемішуємо. Засипаємо просіяне борошно, додаємо залишився білки. Замішуємо тісто.
Роз'ємну форму для випічки застилає пергаментом, вливаємо тісто. Випікаємо бісквіт в духовці 35 хвилин, температура 180 градусів.
Бісквіт остудіть і розріжте на три коржа.
Змішуємо подрібнені горіхи зі згущеним молоком, промазуємо цією сумішшю кожен корж.
Формуємо тортик. Ставимо його в холодильник на 1-2 годину.
Смачного!