ПП-бутерброди на перекус
(покроковий рецепт з фото)
Бутерброди - це не завжди погано, повірте. Якщо вони приготовлені з правильних, корисних інгредієнтів, які поєднуються між собою, чому ми повинні від них відмовлятися? Готуємо ПП-бутерброди!
Кожен з нас між основними прийомами їжі любить влаштовувати перекушування з чашкою кави або чаю. І за правилами правильного харчування перекушування необхідні. Так чому б нам не підкріпитися бутербродами? Давайте складемо їх з правильних інгредієнтів. У цьому рецепті я розповім вам, як приготувати ПП-бутерброди на перекус, готувати будемо три варіанти, щоб кожен міг вибрати бутерброд на свій смак. Готуємо?
- Хліб - 3 скибочки (житній, цільнозерновий, з насінням)
- Помідор - 1 штука
- Яйце - 1 штука (варене)
- Червона риба - 30-40 грам (слабосоленая)
- Моцарелла - 1/3 штуки
- Огірок - 1/2 штуки (свіжий)
- Листя салату - 6-8 штук
Ось які вони - наші корисні інгредієнти для бутербродів.
Хліб обсмажити в тостері. Листя салату вимиємо і обсушити. Викладаємо на скибочку хліба пару листочків салату (у мене "айсберг" ). Потім викладемо кружечки помідора. Відріжемо від кульки моцарели пару скибочок.
Викладемо ніжний м'який сир - і один з бутербродів готовий.
Готуємо другий бутерброд. Очистимо варене яйце і наріжемо на кружечки, наріжемо свіжий огірок.
І формуємо: хліб, листя салату, огірок, варене яйце. Другий бутерброд готовий!
Для третього бутерброда візьмемо хліб, лиття салату, кружечки помідора і слабосоленую червону рибку.
Укладаємо на хліб листя салату, потім - червону рибу і помідор. Готово!
Викладаємо бутерброди на блюдо, і нехай кожен вибирає той, який йому до смаку.