Плов з болгарським перцем
(покроковий рецепт з фото)
Плов з болгарським перцем - це повна екзотика. У плові зазвичай з'єднуються м'ясо і рис, в в цьому варіанті між рисом і м'ясом є перегородка у вигляді болгарського перцю. Виходить дуже цікаво!
По суті, описаний в моєму рецепті плов з болгарським перцем - це не плов в нашому звичному розумінні, проте за смаком дуже схоже, тому і назва така. Готувати плов з болгарським перцем потрібно приблизно також як і звичайний плов. Мал повинен вийде сухим і не розквасив в кашу. Для цього уважно стежте за пловом з болгарським перцем і не перелийте води. Удачі в приготуванні!
- Баранина або яловичина - 500 грам (фарш)
- Мал - 500 грам
- Цибуля - 5 штук(3- в фарш)
- Морква - 400 грам
- Олія - 150 грам
- Яйце - 1 грам
- Перець болгарський - 8 штук
- Сіль, перець - 1 За смаком
Перці почистити від насіння і плодоніжок, начинити фаршем приготованим з м'яса, лука, солі, перцю і збитого яйця.
У казані розжарити масло, обсмажити цибулю, порізаний півкільцями і морква, нашатковану соломкою. Укласти перці і залити водою, гасити 25 хвилин.
Додати рис, долити води на 2 пальця і тримати на вогні поки не випарується вся волога. Готовий рис викласти на блюдо, зверху акуратно укласти перці. Смачного!