Плов в пароварці
(покроковий рецепт з фото)
Так багато розумної техніки придумано для того, щоб допомагати нам на кухні, і parovarka - одне з кращих винаходів, тому сьогодні ми приготуємо на вечерю смачний плов, використовуючи пароварку.
Довгий час моя пароварка стояла в шафі без діла, так як у мене все не доходили руки до її використання. А приблизно рік тому я все-таки вирішила, що нічого їй ледарювати, і почала експериментувати з різними стравами. І цей простий рецепт плову в пароварці був одним з перших моїх експериментів. Він вийшов настільки вдалим і смачним, що це штовхнуло мене на подальші подвиги в кулінарному мистецтві. Як з'ясувалося пізніше, з використання пароварки можна приготувати практично будь-яку страву, яке за смаком буде ані трохи не гірше приготованого на плиті, а в деяких випадках навіть краще. А тепер я вирішила і з вами поділитися рецептом приготування плову в пароварці, можливо, що він і вас наштовхне на дуже хороші ідеї з приводу того, як ще можна використовувати це чудо техніки.
- Свинина - 500 грам
- Мал - 200 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Масло рослинне - За смаком
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком




