Брокколі в пароварці
(покроковий рецепт з фото)
Розповідаю, як приготувати брокколі в пароварці. Корисно, смачно, швидко і без втрати корисних речовин. Брокколі, приготована в пароварці - відмінний гарнір або інгредієнт для салату.
Я вважаю, що брокколі найкраще готувати саме в пароварці - так у неї зберігається красивий колір і всі корисні речовини. І якщо у вас на кухні ще немає пароварки - обов'язково купите її, корисна штука. Отже, я розповідаю, як приготувати брокколі в пароварці:
1. Моєму брокколі, розбираємо на суцвіття і по можливості максимально підсушують її.
2. Укладаємо на верхній рівень пароварки і виставляємо потрібний нам режим. Зазвичай на пароварці намальовані всі продукти і вказано час їх готування. Якщо у вас такої інструкції немає - включаємо пароварку на 8-10 хвилин. Це час орієнтовний. Визначити готовність капусти легко - якщо ніж легко входить в м'якоть - все готово.
Брокколі, приготована в пароварці, подається до столу відразу ж, якщо ви готували її на гарнір. Якщо брокколі в пароварці ви готували на салат - то остудіть і додайте. Хай щастить!
- Брокколі - 500 грам
1. Моєму брокколі, розбираємо на суцвіття і по можливості максимально підсушують її.
2. Укладаємо на верхній рівень пароварки і виставляємо потрібний нам режим. Зазвичай на пароварці намальовані всі продукти і вказано час їх готування. Якщо у вас такої інструкції немає - включаємо пароварку на 8-10 хвилин. Це час орієнтовний. Визначити готовність капусти легко - якщо ніж легко входить в м'якоть - все готово.
Брокколі, приготована в пароварці, подається до столу відразу ж, якщо ви готували її на гарнір. Якщо брокколі в пароварці ви готували на салат - то остудіть і додайте. Хай щастить!