Рецепт «Їжачки» в пароварці фото

«Їжачки» в пароварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Фарш, Крупи, Мал
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, Для дітей
Гарячі страви

Різноманітне меню з одних і тих же продуктів, чи це можливо? здається, що ні. Однак будучи кулінаром зі стажем, розумієш, що це реально. Наприклад, зі звичайного фаршу можна зробити багато страв.

Мій рецепт буде корисний тим, хто не хоче їсти смаженого і прагне до здорового харчування. Однак, незважаючи на це, блюдо буде дуже ситним. М'ясні вироби будуть хорошою альтернативою котлет. Так що запишіть собі, як приготувати "їжачки" в пароварці. Природно, що до складу входить ще й рис.

  • Фарш м'ясний - 200 грам
  • Мал - 50 грам
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Петрушка - За смаком
Сформуйте з фаршу їжачків. Пароварку розігрійте. Готуйте в ній вироби протягом 30-35 хвилин.

Схожі рецепти