Рецепт «Їжачки» в пароварці фото

«Їжачки» в пароварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Фарш , Крупи , Мал
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , Для дітей
Гарячі страви , Їжачки
Кількість порцій: 6
Час приготування: 50 хв.

Різноманітне меню з одних і тих же продуктів, чи це можливо? здається, що ні. Однак будучи кулінаром зі стажем, розумієш, що це реально. Наприклад, зі звичайного фаршу можна зробити багато страв.

Опис приготування:

Мій рецепт буде корисний тим, хто не хоче їсти смаженого і прагне до здорового харчування. Однак, незважаючи на це, блюдо буде дуже ситним. М'ясні вироби будуть хорошою альтернативою котлет. Так що запишіть собі, як приготувати"Їжачки" в пароварці. Природно, що до складу входить ще й рис.

  • Фарш м'ясний - 200 грам
  • Мал - 50 грам
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Петрушка - За смаком
& Quot; Їжачки
Рис промийте, а потім залийте холодною водою на 15 хвилин.
& Quot; Їжачки
Потім воду злийте і з'єднайте фарш з рисом.
& Quot; Їжачки
Не забудьте додати сіль і перець. Добре перемішайте.
& Quot; Їжачки
Сформуйте з фаршу їжачків. Пароварку розігрійте. Готуйте в ній вироби протягом 30-35 хвилин.
& Quot; Їжачки
Їжачки подавайте з петрушкою і гарніром. Смачного!

Схожі рецепти