«Їжачки» в пароварці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 50 хв.
Різноманітне меню з одних і тих же продуктів, чи це можливо? здається, що ні. Однак будучи кулінаром зі стажем, розумієш, що це реально. Наприклад, зі звичайного фаршу можна зробити багато страв.
Опис приготування:
Мій рецепт буде корисний тим, хто не хоче їсти смаженого і прагне до здорового харчування. Однак, незважаючи на це, блюдо буде дуже ситним. М'ясні вироби будуть хорошою альтернативою котлет. Так що запишіть собі, як приготувати"Їжачки" в пароварці. Природно, що до складу входить ще й рис.
- Фарш м'ясний - 200 грам
- Мал - 50 грам
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Петрушка - За смаком
Рис промийте, а потім залийте холодною водою на 15 хвилин.
Потім воду злийте і з'єднайте фарш з рисом.
Не забудьте додати сіль і перець. Добре перемішайте.
Сформуйте з фаршу їжачків. Пароварку розігрійте. Готуйте в ній вироби протягом 30-35 хвилин.
Їжачки подавайте з петрушкою і гарніром. Смачного!