Плов в пароварці з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Захотілося приготувати плов? Приготуйте плов в пароварці з куркою. Це дуже просто і дійсно смачно, власникам пароварки сподобається цей рецепт.
Перед вами класичний рецепт приготування плову в пароварці з куркою. У цьому рецепті замість жирної свинини або яловичини використовується курка, яка є набагато більш дієтичної ніж м'ясо. Нижче наведено покроковий рецепт приготування цього чудового блюда.
- Курка - 0, 5 кілограма
- Мал - 300 грам
- Морква - 4 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Спеції - За смаком
- Вода - 1 Склянка
- Соняшникова олія - За смаком

Замочіть рис в підсоленій воді на 1 час.

Дрібно наріжте цибулю і моркву. Поріжте курячу грудку. Потім обсмажте овочі на олії до золотистої скоринки. Додайте курку, сіль і poperčite, спеції за бажанням. Всі смажити 10 хвилин, на повільному вогні.

Викладіть в пароварку курку з овочами.

Зверху засипте рис, рівномірно розрівняйте його по всій поверхні. Залийте воду, трохи вище рису. Додайте сіль і перець. Увімкніть пароварку на спеціальний режим. Чекайте близько години.

Готово!