Пісні щі з свіжої капусти з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Легкий і смачний суп для тих, хто поститься або для дієтичного столу. Не придатний для харчування дітей раннього віку, так як містить гриби. Дітям до 7 років вони небажані.
Очистіть овочі для супу, поріжте цибулю з морквою і грибами, обсмажте. Картопля з капустою проваріть до готовності. Заправте суп засмажкою, киньте зелень - і суп готовий. Приємного!
- Капуста - 400 грам
- Гриби (печериці) - 300-400 грам
- Картопля - 300-400 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
- Зелень - За смаком
Підготуйте продукти для супу. Воду поставте закипати.
Поріжте гриби і цибулю. Моркву натріть на терку.
Обсмажте овочі з грибами на рослинній олії до готовності. Додати сіль.
Поріжте картоплю.
Киньте картопля варитися в киплячу солону воду. Варіть 10 хвилин.
Нашинкуйтекапусту тонко.
Додайте капусту в суп, варіть ще 10 хвилин.
Заправте суп смаженими овочами і грибами. provara 10 хвилин.
В кінці варіння киньте зелень. Суп готовий. Подавайте зі сметаною, приємного!