Пісні щі з свіжої капусти
(покроковий рецепт з фото)
Відмінний суп для пісний днів, підійде і для тих, хто сидить на дієті. Суп легкий, з доступних продуктів. Щоб зробити його більш ситним я додала трохи грибів.
Для щей я окремо готую легку зажарку. Пісні щі з свіжої капусти - безпрограшний варіант смачного ситного обіду для всієї родини. Не вірите? Вивчіть мій рецепт, як приготувати пісний борщ зі свіжої капусти, і переконайтеся в цьому самі!
- Вода - 2 L
- Капуста свіжа - 400 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Картопля - 350 грам
- Печериці - 250 грам
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Рослинна олія - 3-4 Ст. Ложок
- Зелень - За смаком
Підготуйте всі необхідні продукти для супу. Вимийте всі овочі, очистіть їх від шкірки.
Поріжте картоплю шматочками невеликого розміру.
Додайте його в киплячу воду з сіллю, provara 15 хвилин.
Тим часом поріжте дрібно цибулю, морква і гриби. Відправте їх на сковороду смажитися на рослинній олії до готовності.
Нашинкуйтекапусту тонко.
Додайте капусту до картоплі, проваріть все 10 хвилин. Відкоректуйте на сіль.
В кінці варіння додайте зажарку (цибуля, морква, гриби) і зелень. Проваріть хвилинку - і вимкніть вогонь. Суп готовий!