Солянка зі свіжої капусти з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Прекрасне блюдо на гарнір для вечері. Його можна подати до шматочка риби або м'яса. Також рецепт стане в нагоді господиням в пісні дні.
Для приготування солянки потрібно підготувати овочі: порізати цибулю, нашаткувати капусту і потерти моркву на крупній тертці. Протушкувати все з томатом. Готово. Хай щастить!
- Капуста - 0, 5 штуки
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Печериці - 200 грам
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Rafinirovannoe масло - 2-3 Ст. Ложок
- Кріп - За смаком
Приготуйте продукти згідно зі списком. Ретельно вимийте і очистіть всі овочі, включаючи гриби.
Капусту нашаткуйте тонко. Додати сіль.
Моркву натріть на крупній тертці. Цибуля поріжте тонко півкільцями.
Візьміть глибоку сковороду. Влийте рослинне масло, розігрійте його. Покладіть капусту з цибулею і морквою і обсмажте на середньому вогні.
Томатну пасту розведіть в склянці теплої води. Влийте в капусту і тушкуйте на повільному вогні 30 хвилин.
Очищені і вимиті гриби поріжте тонкими пластинками.
Коли капуста буде майже готова, додайте гриби і тушкуйте під кришкою ще 10 хвилин.
В кінці додайте рубаний свіжий кріп, перемішайте і вимкніть вогонь. Солянка готова. Подавайте гарячої. Приємного!