Рецепт Солянка зі свіжої капусти з грибами фото

Солянка зі свіжої капусти з грибами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Капуста , Гриби , Печериці
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарніри
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 45 хв.

Прекрасне блюдо на гарнір для вечері. Його можна подати до шматочка риби або м'яса. Також рецепт стане в нагоді господиням в пісні дні.

Опис приготування:

Для приготування солянки потрібно підготувати овочі: порізати цибулю, нашаткувати капусту і потерти моркву на крупній тертці. Протушкувати все з томатом. Готово. Хай щастить!

  • Капуста - 0, 5 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Печериці - 200 грам
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Rafinirovannoe масло - 2-3 Ст. Ложок
  • Кріп - За смаком
солянка зі свіжої капусти з грибами - фото крок 1
Приготуйте продукти згідно зі списком. Ретельно вимийте і очистіть всі овочі, включаючи гриби.
солянка зі свіжої капусти з грибами - фото крок 2
Капусту нашаткуйте тонко. Додати сіль.
солянка зі свіжої капусти з грибами - фото крок 3
Моркву натріть на крупній тертці. Цибуля поріжте тонко півкільцями.
солянка зі свіжої капусти з грибами - фото крок 4
Візьміть глибоку сковороду. Влийте рослинне масло, розігрійте його. Покладіть капусту з цибулею і морквою і обсмажте на середньому вогні.
солянка зі свіжої капусти з грибами - фото крок 5
Томатну пасту розведіть в склянці теплої води. Влийте в капусту і тушкуйте на повільному вогні 30 хвилин.
солянка зі свіжої капусти з грибами - фото крок 6
Очищені і вимиті гриби поріжте тонкими пластинками.
солянка зі свіжої капусти з грибами - фото крок 7
Коли капуста буде майже готова, додайте гриби і тушкуйте під кришкою ще 10 хвилин.
солянка зі свіжої капусти з грибами - фото крок 8
В кінці додайте рубаний свіжий кріп, перемішайте і вимкніть вогонь. Солянка готова. Подавайте гарячої. Приємного!

Схожі рецепти