Рецепт Солянка зі свіжої капусти з грибами фото

Солянка зі свіжої капусти з грибами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Капуста, Гриби, Печериці
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарніри

Прекрасне блюдо на гарнір для вечері. Його можна подати до шматочка риби або м'яса. Також рецепт стане в нагоді господиням в пісні дні.

Для приготування солянки потрібно підготувати овочі: порізати цибулю, нашаткувати капусту і потерти моркву на крупній тертці. Протушкувати все з томатом. Готово. Хай щастить!

  • Капуста - 0, 5 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Печериці - 200 грам
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Rafinirovannoe масло - 2-3 Ст. Ложок
  • Кріп - За смаком
солянка зі свіжої капусти з грибами - фото крок 1
Приготуйте продукти згідно зі списком. Ретельно вимийте і очистіть всі овочі, включаючи гриби.
солянка зі свіжої капусти з грибами - фото крок 2
Капусту нашаткуйте тонко. Додати сіль.
солянка зі свіжої капусти з грибами - фото крок 3
Моркву натріть на крупній тертці. Цибуля поріжте тонко півкільцями.
солянка зі свіжої капусти з грибами - фото крок 4
Візьміть глибоку сковороду. Влийте рослинне масло, розігрійте його. Покладіть капусту з цибулею і морквою і обсмажте на середньому вогні.
солянка зі свіжої капусти з грибами - фото крок 5
Томатну пасту розведіть в склянці теплої води. Влийте в капусту і тушкуйте на повільному вогні 30 хвилин.
солянка зі свіжої капусти з грибами - фото крок 6
Очищені і вимиті гриби поріжте тонкими пластинками.
солянка зі свіжої капусти з грибами - фото крок 7
Коли капуста буде майже готова, додайте гриби і тушкуйте під кришкою ще 10 хвилин.
солянка зі свіжої капусти з грибами - фото крок 8
В кінці додайте рубаний свіжий кріп, перемішайте і вимкніть вогонь. Солянка готова. Подавайте гарячої. Приємного!

Схожі рецепти