Солянка зі свіжої капусти з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
У цьому рецепті ми розповімо, як приготувати солянку зі свіжої капусти з м'ясом. Для цього нам знадобиться ніжна і свіжа білокачанна капуста. Гарна капуста є запорукою успіху.
Ще одним секретом в приготуванні м'ясної солянки є те, як ви підійдете до вибору м'яса. Бажано брати свинину, адже з нею блюдо вийде ніжніше і ситніше. Кращою частиною буде шия, але можна використовувати і інші частини. Головне, щоб м'ясо було свіжим!
- Свинина - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Капуста - 1 штука (невеликий качан)
- Помідор - 2 штуки
- Часник - 5 зубчиків
- Томатна паста - 150 грам
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Лавровий лист - 3 штуки
Промиваємо м'ясо і ріжемо невеликими кубиками. Змащуємо маслом глибоку сковорідку, ставимо на середній вогонь. М'ясо кладемо на розпечену сковороду і смажимо до випаровування рідини.
Моркву і цибулю подрібнюємо. В іншій сковороді смажимо терту моркву з дрібно нарізаною цибулею. Потім додаємо дану суміш в обсмажене м'ясо.
Шаткуємо капусту квадратиками. Додаємо в сковороду з м'ясом. Сипем сіль і спеції за смаком. Добре перемішуємо всі інгредієнти.
Ріжемо дрібно помідори і часник. Обсмажуємо на окремій сковорідці 10 хвилин. Додаємо томатну пасту, лавровий лист, трохи води і цукор. Коли суміш закипить, лавровий лист прибираємо.
Цим соусом з овочів заливаємо капусту з м'ясом, перемішуємо. Накриваємо кришкою. Виставляємо мінімальний вогонь і тушкуємо ще 15 хвилин.