Рецепт Солянка зі свіжої капусти фото

Солянка зі свіжої капусти
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Капуста
Пісні страви
На обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 3
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Солянка - ситне перша страва, приготоване на декількох бульйонах. Чи зобов'язане своїм походженням російської кухні. Капуста надає солянці густоту і неповторний смак, що робить солянку блюдом другим.

Опис приготування:

Солянка з капустою - унікальний спосіб поєднати приємне з корисним. Всі кроки приготування дуже прості і зрозумілі кожному, так що приготувати солянку з капустою буде нескладно. Капуста, яка є головною складовою цієї страви, містить неймовірну кількість корисних речовин і мікроелементів. Тому не можна собі відмовляти в задоволенні приготувати солянку, нагородивши свій організм вітамінами і хорошим настроєм!

  • Свинина - 400 грам
  • Капуста - 650 грам
  • Цибуля - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Солоні огірки - 2 штуки
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Сіль - - За смаком
  • Перець - - За смаком
  • Часник - 1 штука
  • Вода або бульйон - 200 мілілітрів
  • Рослинна олія для смаження - - За смаком
солянка зі свіжої капусти - фото крок 1
Підготуємо всі необхідні інгредієнти.
солянка зі свіжої капусти - фото крок 2
У будь-якій глибокій посуді, наприклад, Казань або utyatnitse, необхідно обсмажити на повільному вогні нарізані цибулю і моркву.
солянка зі свіжої капусти - фото крок 3
Тепер додамо до цибулі і моркві нарізані шматочки свинини. Сіль і перець за смаком.
солянка зі свіжої капусти - фото крок 4
Додаємо томатну пасту і дрібно нарубані огірки.
солянка зі свіжої капусти - фото крок 5
Потім додається головний інгредієнт страви - нашаткована біла капуста. Все обсмажується разом на середньому вогні. Не забуваємо помішувати.
солянка зі свіжої капусти - фото крок 6
Після того, як капуста гарненько прожариться, кладемо лавровий лист, наливаємо воду або бульйон. Якщо потрібно довести до смаку - солимо. Потім накриваємо кришкою, вогонь робимо тихіше і ще на півгодини залишаємо гаситися до повного приготування капусти. Не забуваємо заважати.
солянка зі свіжої капусти - фото крок 7
У самому кінці, для аромату і пікантності, щедро посипаємо блюдо рубаним часником.
солянка зі свіжої капусти - фото крок 8
Ще трохи згасимо, приблизно 5 хвилин. Вимикаємо і даємо страві настоятися.
солянка зі свіжої капусти - фото крок 9
Все готово! Смачного.

Схожі рецепти