Рецепт Пиріжки з сиром і зеленню «човники» фото

Пиріжки з сиром і зеленню «човники»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Пісочне тісто
Пісні страви
На полуденок
Випічка , Страви з начинкою , Пиріжки
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Приготуйте на обід швидкі пиріжки: тонке хрустке тісто з пікантною сирною начинкою і свіжою зеленню. Пиріжки-човники можна подати до гарячого супу або просто для швидкого перекусу.

Опис приготування:

Для тих, хто не любить возитися з дріжджовим тестом, цей рецепт, як приготувати пиріжки з сиром і зеленню"Човники" , просто знахідка. Тісто замішують на кефірі, потім залишають на півгодини для набухання клейковини. Начинку з сиру, сиру, свіжої зелені і часнику закріплюють білком. З тіста формують"човники" , їх ставлять запікатися в духовку на 20-25 хвилин.

  • Борошно - 300 грам
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
  • Кефір - 150 мілілітрів
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Сода - 1/2 чайних ложки
  • Сир - 100 грам
  • Сир 9% - 100 грам
  • Білок - 1 штука
  • Часник сушений - 1 Чайна ложка
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Зелень - 1 Ст. Ложка (рубана)
  • Цибуля зелена - 1 Ст. Ложка
  • Жовток - 1 штука
пиріжки з сиром і зеленню
Підготуйте необхідні продукти для тіста.
пиріжки з сиром і зеленню
Кефір, рослинна олія, сіль, цукор перемішайте. Додайте борошно, соду і замісити м'яке тісто. Накрийте, відставте на 30 хвилин.
пиріжки з сиром і зеленню
Підготуйте продукти для начинки. Сир розімніть вилкою, сир натріть на тертці. Зелень подрібніть.
пиріжки з сиром і зеленню
У мисці з'єднайте сир, сир, часник, білок, зелень, сіль, перець, ретельно перемішайте. Тісто розділи 2 частини, кожну скачайте в ковбаску і розділіть на 10-12 частин. Розкачайте в круглі коржі. У центр коржі покладіть 1 немає. L. Начинки.
пиріжки з сиром і зеленню
Сформуйте пиріжки у вигляді човника з відкритою серцевиною. Тісто змастіть зверху злегка збитим яйцем.
пиріжки з сиром і зеленню
Поставте запікатися човники в розігріту до 180 ° С духовку на 20-25 хвилин. Остудіть і подавайте до столу.

Схожі рецепти