Рецепт Човники з беконом, яйцем і сиром фото

Човники з беконом, яйцем і сиром
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Субпродукти, Молочні продукти, Сир, Яйця, Бекон
ПП рецепти
На обід, На вечерю, На полуденок, На швидку руку, На сніданок
Бутерброди

Порадуйте своїх улюблених таким оригінальним перекусом. У булочках-човниках є шматочки смаженого бекону, багато сиру, зелень і яйце! всього 15 хвилин і майже! обов'язково спробуйте!

Як "човників" можна використовувати будь-які булочки, це можуть бути прісні або здобні, відмінно підходять булочки для хот-догів. Після випічки вони м'які і ніжні всередині, з хрусткою ароматною скоринкою. Дивіться, як приготувати човники з беконом, яйцем і сиром!

  • Печиво - 2 штуки
  • Сир - 100 грам
  • Бекон - 100 грам
  • Цибуля зелена - 1 пучок
  • Яйце - 3 штуки
  • Молоко - 3-4 Ст. Ложок
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
човники з беконом, яйцем і сиром - фото крок 1
Підготуйте продукти. Булочки повинні бути свіжими, а спеції можна додавати будь-які, я люблю з чорним запашним перцем. Приступимо!
човники з беконом, яйцем і сиром - фото крок 2
Шматочки бекону обсмажте на сильному вогні з сіллю. Поріжте невеликими кубиками. Це краще зробити, коли бекон буде готовий, пам'ятайте, він ужарівается!
човники з беконом, яйцем і сиром - фото крок 3
Зелена цибуля вимийте, видаліть вологу і поріжте кільцями. Сир натріть на крупній тертці. Змішайте бекон з тертим сиром і зеленою цибулею.
човники з беконом, яйцем і сиром - фото крок 4
Гострим маленьким ножем виріжте серединки булочок, формуючи човники.
човники з беконом, яйцем і сиром - фото крок 5
Яйця змішайте з молоком. За бажанням додайте улюблені спеції, сіль.
човники з беконом, яйцем і сиром - фото крок 6
У яєчну масу покладіть тертий сир з беконом і зеленню. Перемішайте ретельно.
човники з беконом, яйцем і сиром - фото крок 7
Наповніть булочки-човники начинкою і поставте в духовку на 20-25 хвилин (температура - 180-190 градусів).
човники з беконом, яйцем і сиром - фото крок 8
Човники з беконом, яйцем і сиром готові! Пригощайтеся гарячими!

Схожі рецепти