Човники з беконом, яйцем і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Порадуйте своїх улюблених таким оригінальним перекусом. У булочках-човниках є шматочки смаженого бекону, багато сиру, зелень і яйце! всього 15 хвилин і майже! обов'язково спробуйте!
Як "човників" можна використовувати будь-які булочки, це можуть бути прісні або здобні, відмінно підходять булочки для хот-догів. Після випічки вони м'які і ніжні всередині, з хрусткою ароматною скоринкою. Дивіться, як приготувати човники з беконом, яйцем і сиром!
- Печиво - 2 штуки
- Сир - 100 грам
- Бекон - 100 грам
- Цибуля зелена - 1 пучок
- Яйце - 3 штуки
- Молоко - 3-4 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
Підготуйте продукти. Булочки повинні бути свіжими, а спеції можна додавати будь-які, я люблю з чорним запашним перцем. Приступимо!
Шматочки бекону обсмажте на сильному вогні з сіллю. Поріжте невеликими кубиками. Це краще зробити, коли бекон буде готовий, пам'ятайте, він ужарівается!
Зелена цибуля вимийте, видаліть вологу і поріжте кільцями. Сир натріть на крупній тертці. Змішайте бекон з тертим сиром і зеленою цибулею.
Гострим маленьким ножем виріжте серединки булочок, формуючи човники.
Яйця змішайте з молоком. За бажанням додайте улюблені спеції, сіль.
У яєчну масу покладіть тертий сир з беконом і зеленню. Перемішайте ретельно.
Наповніть булочки-човники начинкою і поставте в духовку на 20-25 хвилин (температура - 180-190 градусів).
Човники з беконом, яйцем і сиром готові! Пригощайтеся гарячими!