Рецепт Кабачки-човники, запечені в духовці з овочами фото

Кабачки-човники, запечені в духовці з овочами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Угорська кухня
М'ясо , Овочі , Фарш , Оливки , Кабачок
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Страви з начинкою
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 40 хв.

Ці кабачки-човники, запечені в духовці з овочами в домашніх умовах, готуються досить просто, а виходять дуже смачними! Я для більш густої консистенції додала фарш, але і без нього смачно!

Опис приготування:

Цей рецепт приготування кабачків-човників, запечених в духовці з овочами, спочатку м'яса не містив і був повністю вегетаріанським. Але овочева начинка, як на мене, виходить сухуватою, не тримається і розповзається. Тому рекомендую додати фарш, або яйця, або сметану для"зв'язки" компонентів. Спробуйте, це смачно!

  • Кабачки - 5-6 штук (середніх розмірів)
  • Цибуля - 1 штука
  • Оливки - 10 штук
  • Перець чилі - 0.5 штуки (або маленький цілий перець)
  • Часник - 1 штука(1 головка)
  • Перець болгарський - 2 штуки
  • Фарш - 400 грам
  • Кедрові горішки - 100 грам (можна замінити будь-яким іншим видом горіхів)
  • Спеції - За смаком
кабачки-човники, запечені в духовці з овочами - фото крок 1
1. Кабачки (або цукіні, як у мене) моєму, розрізаємо вздовж, вирізаємо ножем середину, щоб вийшли"човники" .
кабачки-човники, запечені в духовці з овочами - фото крок 2
2. Кабачки натираємо сіллю. У блендері подрібнюємо цибулю, перець чилі, болгарський перець, часник. Далі додамо овочеве пюре в фарш, перемішаємо. В останню чергу додамо порізані оливки і кедрові горішки. Спеції - за смаком. Фаршируємо сумішшю"човники" .
кабачки-човники, запечені в духовці з овочами - фото крок 3
3. Запікаємо 40 хвилин при 180 градусах в духовці. Подаємо з домашньою аджикою або свіжими овочами. Смачно!

Схожі рецепти