Кабачки, запечені з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні я розповім, як приготувати кабачки, запечені з овочами. Рецепт простий: нарізати і запекти! Корисний і смачний гарнір до м'ясних страв або до риби вам забезпечений, спробуйте!
Рецепт приготування кабачків, запечених з овочами, дуже простий, але від цього блюдо менш смачним і корисним не стає. Якщо ваша духовка підтримує функцію гриля - спробуйте запекти овочі під грилем, ще смачніше буде. Таку корисну страву в самий раз готувати на пікніках: шашлик доповнює чудово!
- Кабачки - 2 штуки
- Баклажан - 1 штука
- Картопля - 2-3 штук
- Перець болгарський - 2 штуки (бажано різних кольорів: у мене жовтий і червоний)
- Перець чилі - 0.5 штуки
- Часник - 3 зубчики
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Винний оцет - 1 Ст. Ложка
- Спеції - За смаком
1. Миємо й нарізаємо, як вам подобається, кабачки, баклажани (їх краще посипати сіллю відразу, щоб прибрати гіркоту), картопля і перці.
2. Часник пропускаємо через прес, додамо оливкова олія і винний оцет. По бажанню - сіль і спеції. Перемішаємо, і поливаємо цим соусом овочі зверху. Запікаємо 20-30 хвилин при 200 градусах в духовці.
3. Дістаємо, трохи охолоджуємо - і подаємо! Смачного!