Рецепт Кабачки, запечені з овочами фото

Кабачки, запечені з овочами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Картопля , Баклажан , Болгарський перець , Кабачок
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 30 хв.

Сьогодні я розповім, як приготувати кабачки, запечені з овочами. Рецепт простий: нарізати і запекти! Корисний і смачний гарнір до м'ясних страв або до риби вам забезпечений, спробуйте!

Опис приготування:

Рецепт приготування кабачків, запечених з овочами, дуже простий, але від цього блюдо менш смачним і корисним не стає. Якщо ваша духовка підтримує функцію гриля - спробуйте запекти овочі під грилем, ще смачніше буде. Таку корисну страву в самий раз готувати на пікніках: шашлик доповнює чудово!

  • Кабачки - 2 штуки
  • Баклажан - 1 штука
  • Картопля - 2-3 штук
  • Перець болгарський - 2 штуки (бажано різних кольорів: у мене жовтий і червоний)
  • Перець чилі - 0.5 штуки
  • Часник - 3 зубчики
  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
  • Винний оцет - 1 Ст. Ложка
  • Спеції - За смаком
кабачки, запечені з овочами - фото крок 1
1. Миємо й нарізаємо, як вам подобається, кабачки, баклажани (їх краще посипати сіллю відразу, щоб прибрати гіркоту), картопля і перці.
кабачки, запечені з овочами - фото крок 2
2. Часник пропускаємо через прес, додамо оливкова олія і винний оцет. По бажанню - сіль і спеції. Перемішаємо, і поливаємо цим соусом овочі зверху. Запікаємо 20-30 хвилин при 200 градусах в духовці.
кабачки, запечені з овочами - фото крок 3
3. Дістаємо, трохи охолоджуємо - і подаємо! Смачного!

Схожі рецепти