Картопляні човники в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся з вами простим рецептом картопляних човників в духовці! Така швидка закуска точно доведеться вам до душі адже це відмінний спосіб урізноманітнити ваші звичні сніданки, обіди або вечері!
Відмінний варіант сніданку, обіду або вечері перед вами. Все ще губитеся в здогадах, що робити зі вчорашніми "мундирами", які ніхто не хоче сьогодні є? Ось вам відмінний варіант! розповім, як приготувати картопляні човники в духовці. Спробуйте, за півгодини вже буде розкішний обід!
- Картопля - 2 штуки (великі)
- Яйця - 4 штуки
- Перець болгарський - 1 штука
- Авокадо - 1 штука
- Цибуля зелена - 1 штука(1 стебло)
- Шинка - 4 скибочки (або бекону, або ковбаска)
- Сир твердий - 100 грам
- Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
- Спеції - 1 За смаком
1. Запікаємо картоплю в мундирах в фользі, розрізавши на половинки. Потім акуратно вирізаємо серединку.
2. Тепер в кожну таку човник викладайте шматочки шинки, перцю і цибулі, акуратно залийте це все яйцем.
3. Запікаємо 15 хвилин при 180 градусах в духовці. Потім прикрашаємо шматочками авокадо і викладаємо по невеликому шматочку масла наверх. Посипаємо тертим сиром. От і все!