Рецепт Картопляні човники фото

Картопляні човники
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Грецька кухня
Овочі , Молочні продукти , Картопля
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Страви з начинкою
Кількість порцій: 10
Час приготування: 50 хв.

Зі звичайної картоплі можна зробити так багато прекрасних страв! Я продовжую їх вивчати і ділитися з вами новими цікавими ідеями. Читайте нижче відмінний рецепт з нагоди свята.

Опис приготування:

Як приготувати картопляні човники? Все дуже просто. Але виглядає гаряче так, як ніби це дуже складне або навіть ресторанного виробництва блюдо. Спробуйте міняти начинку: наприклад, замість бекону додайте просто ковбасу. Сир теж можете замінити, але пармезан дуже вже добре доповнив інші інгредієнти.

  • Бекон - 100 грам
  • Картопля великий - 5 штук
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Пармезан - 3 Ст. Ложки
  • Вершки - 3 Ст. Ложки
  • Зелена цибуля - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
картопляні човники - фото крок 1
Картопля добре помийте і зваріть в мундирі. Потім охолоджують.
картопляні човники - фото крок 2
Кожен картопля розділіть навпіл. Видаліть м'якоть чайною ложкою, залишаючи 5 мм. Бортиків.
картопляні човники - фото крок 3
М'якоть покладіть в миску, розімніть її виделкою з вершковим маслом. Додайте натертий пармезан, вершки, перець, сіль. Добре перемішайте.
картопляні човники - фото крок 4
Бекон розріжте на смужки і обсмажити з двох сторін в рослинному маслі до рум'яного кольору.
картопляні човники - фото крок 5
Одну частину бекону наріжте кубиками і додайте в начинку. Розкладіть її по половинкам картоплі. Непорезанний бекон розкладіть порціями зверху.
картопляні човники - фото крок 6
Запікайте човники в духовці при 180 градусах протягом 10 хвилин. Перед подачею прикрасьте зеленою цибулею. Приємного вам апетиту!

Схожі рецепти