Картопляні човники
(покроковий рецепт з фото)
Зі звичайної картоплі можна зробити так багато прекрасних страв! Я продовжую їх вивчати і ділитися з вами новими цікавими ідеями. Читайте нижче відмінний рецепт з нагоди свята.
Як приготувати картопляні човники? Все дуже просто. Але виглядає гаряче так, як ніби це дуже складне або навіть ресторанного виробництва блюдо. Спробуйте міняти начинку: наприклад, замість бекону додайте просто ковбасу. Сир теж можете замінити, але пармезан дуже вже добре доповнив інші інгредієнти.
- Бекон - 100 грам
- Картопля великий - 5 штук
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Пармезан - 3 Ст. Ложки
- Вершки - 3 Ст. Ложки
- Зелена цибуля - За смаком
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Картопля добре помийте і зваріть в мундирі. Потім охолоджують.
Кожен картопля розділіть навпіл. Видаліть м'якоть чайною ложкою, залишаючи 5 мм. Бортиків.
М'якоть покладіть в миску, розімніть її виделкою з вершковим маслом. Додайте натертий пармезан, вершки, перець, сіль. Добре перемішайте.
Бекон розріжте на смужки і обсмажити з двох сторін в рослинному маслі до рум'яного кольору.
Одну частину бекону наріжте кубиками і додайте в начинку. Розкладіть її по половинкам картоплі. Непорезанний бекон розкладіть порціями зверху.
Запікайте човники в духовці при 180 градусах протягом 10 хвилин. Перед подачею прикрасьте зеленою цибулею. Приємного вам апетиту!