Підлива до макаронів в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Приготуємо сьогодні такий смачний соус в мультиварці до макаронів, відомий всім як марінара! Відомо багато рецептів його приготування, але мені до душі саме цей - з великою кількістю часнику.
Овочі для соусу дрібно нарізаємо. Спочатку в мультиварці обсмажуємо цибулю і моркву. Потім додаємо спеції і томатну пасту. tusim. Потім додаємо трави і ще хвилин 10 обсмажуємо.
- Базилік сухий - 1 Чайна ложка
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Помідори у власному соку - 1 кілограм
- Цукор - 3 чайних ложки
- Часник - 10 зубчиків
- Лавровий лист - 2 штуки
- Масло оливкове - 20 мілілітрів
- Перець чилі сухий - 2 чайних ложки
- Розмарин - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 щіпка
Овочі очистимо.
Мультиварку включимо в режим «Смажити» на 15 хвилин. Використовуємо мультиварку PHILIPS 3095. Наллємо масло, коли воно розігріється, смажимо цибулю і часник до прозорості.
Додаємо натерту моркву і смажимо до м'якості.
Всипати перець чилі і перемішати.
Томати подрібнити. Якщо томати зі шкірою, то її необхідно видалити.
Влити томати в мультиварку. Перемішати.
Виставити режим «Гасити» на 20 хвилин, додати сіль і цукор.
Через 20 хвилин виставити режим «Смажити» на 10 хвилин. Додати сухі трави і лавровий лист. Перемішати. Саме в цьому режимі соус віддасть зайву вологу, загусне і не пригорить. Смажити при відкритій кришці.
Перекус готовий. Лавровий лист вийняти і викинути. Дати підливі охолонути і перекласти в чисті банки.