Рецепт Підлива до макаронів в мультиварці фото

Підлива до макаронів в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі, Помідор, Часник
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Соуси

Приготуємо сьогодні такий смачний соус в мультиварці до макаронів, відомий всім як марінара! Відомо багато рецептів його приготування, але мені до душі саме цей - з великою кількістю часнику.

Овочі для соусу дрібно нарізаємо. Спочатку в мультиварці обсмажуємо цибулю і моркву. Потім додаємо спеції і томатну пасту. tusim. Потім додаємо трави і ще хвилин 10 обсмажуємо.

  • Базилік сухий - 1 Чайна ложка
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Помідори у власному соку - 1 кілограм
  • Цукор - 3 чайних ложки
  • Часник - 10 зубчиків
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Масло оливкове - 20 мілілітрів
  • Перець чилі сухий - 2 чайних ложки
  • Розмарин - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 щіпка
підлива до макаронів в мультиварці - фото крок 1
Овочі очистимо.
підлива до макаронів в мультиварці - фото крок 2
Мультиварку включимо в режим «Смажити» на 15 хвилин. Використовуємо мультиварку PHILIPS 3095. Наллємо масло, коли воно розігріється, смажимо цибулю і часник до прозорості.
підлива до макаронів в мультиварці - фото крок 3
Додаємо натерту моркву і смажимо до м'якості.
підлива до макаронів в мультиварці - фото крок 4
Всипати перець чилі і перемішати.
підлива до макаронів в мультиварці - фото крок 5
Томати подрібнити. Якщо томати зі шкірою, то її необхідно видалити.
підлива до макаронів в мультиварці - фото крок 6
Влити томати в мультиварку. Перемішати.
підлива до макаронів в мультиварці - фото крок 7
Виставити режим «Гасити» на 20 хвилин, додати сіль і цукор.
підлива до макаронів в мультиварці - фото крок 8
Через 20 хвилин виставити режим «Смажити» на 10 хвилин. Додати сухі трави і лавровий лист. Перемішати. Саме в цьому режимі соус віддасть зайву вологу, загусне і не пригорить. Смажити при відкритій кришці.
підлива до макаронів в мультиварці - фото крок 9
Перекус готовий. Лавровий лист вийняти і викинути. Дати підливі охолонути і перекласти в чисті банки.

Схожі рецепти