Рецепт Піца зі спаржею та соусом «песто» фото

Піца зі спаржею та соусом «песто»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто , Овочі , Спаржа
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Випічка , Піца
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Класичні начинки для піци злегка приїлися? Спробуйте цей дивно смачний, яскравий і апетитний варіант, як приготувати піцу зі спаржею і соусом"Песто" . Для різноманітності - рекомендую!

Опис приготування:

Поєднання декількох видів сиру і спаржі, а також насиченого"Песто" однозначно доведеться вам до душі. Процес зовсім нескладний, а з покроковими підказками впорається з ним навіть новачок на кухні. Для пікантності в начинку можна додати трохи оливок, каперсів або в'ялених томатів.

  • Пакетик сухих дріжджів - 1 штука
  • Вода - 1.5 склянки
  • Борошно - 3.5 склянки (приблизно)
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Rikotta - 350 грам
  • Цедра лимону - 1/2 чайних ложки
  • Сіль і перець - За смаком
  • Sparzha - 400 грам
  • Моцарелла - 400 грам
  • Оливки - 12-16 штук (по бажанню)
  • Базилік - 1 пучок
  • Кедрові горішки - 3 Ст. Ложки
  • Часник - 2 зубчики
  • Оливкова олія - 1/3-1/2 склянки (в Песто)
  • Пармезан - 50-70 грам
піца зі спаржею та соусом
1. Дріжджі розчиніть у теплій воді, додайте олію, сіль і просіяне борошно. Замісити тісто і залиште в теплому місці підходити. У чаші блендера з'єднайте горішки, часник, тертий пармезан, вимитий і просушений базилік. Додайте трохи масла і збийте до однорідності, по необхідності підливаючи масла.
піца зі спаржею та соусом
2. Рікотту з'єднайте з сіллю, перцем і цедрою лимона. Все ретельно перемішайте.
піца зі спаржею та соусом
3. Спаржу вимийте, видаліть кінці і наріжте невеликими шматочками. Коли тісто підійшло і всі інгредієнти готові, можна приступати до складання піци зі спаржею і соусом песто.
піца зі спаржею та соусом
4. Тісто розділи 2-3 частини, кожну розкачати. Викладіть спаржу і відправте в розігріту до 200 градусів духовку хвилин на 5.
піца зі спаржею та соусом
5. Після викладіть скибочки моцарели, частина рікотти, розподіліть оливки, якщо використовуєте. Знову відправте в духовку піцу і запікайте до рум'яної хвилин 5-8. Ось, що вийшло.
піца зі спаржею та соусом
6. Ложкою викладіть соус"Песто" на піцу.
піца зі спаржею та соусом
7. Розріжте на порційні шматочки і подавайте до столу. Смачного!

Схожі рецепти