Піца з в'яленими помідорами
(покроковий рецепт з фото)
Піцу без помідорів уявити складно. Але нова ідея у мене все-таки з'явилася. Тим більше така випічка передбачає включення фантазії. Якщо ви любите кисло-солодкий смак, то рецепт вам підійде.
Я познайомлю вас з тим, як приготувати піцу з в'яленими помідорами і шинкою. Ви можете додати начинку і щось від себе, але тут поєднання підібрано ідеально. Томатний соус підійде з магазину, хоча домашній завжди вітається. Відведіть час на підняття тесту, адже воно буде дріжджовим.
- Борошно пшеничне - 250 грам
- Бринза - 100 грам
- Шинка - 100 грам
- Помідори в'ялені - 200 мілілітрів
- Вода тепла - 140 мілілітрів
- Оливкова олія - 10 мілілітрів
- Дріжджі сухі - 11 грам
- Томатний соус - 3-4 Ст. Ложок
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Суміш перців - За смаком
Для початку дріжджі розведіть у теплій воді з маслом, цукром і сіллю.
Просійте до дріжджовий масі борошно і розпушувач. Замішайте тісто. Залиште його на 1 годину під рушником, щоб воно піднялося.
Після цього готове тісто розкачати в пласт. Викладіть його на Пекарській папір. Змастіть поверхню маслом з-під помідорів.
Потім на тісто викладіть соус, а потім розкладіть великі шматочки в'ялених помідорів.
Також наріжте шинку і сир. Розкладіть інгредієнти на піцу.
Залиште піцу на 15 хвилин при кімнатній температурі, а потім приберіть її в духовку при 220 градусів на 7 хвилин. Смачного!