Рецепт Піца на кабачкової основі фото

Піца на кабачкової основі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Кабачок
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На полуденок, Літні
Випічка, Піца

Ця піца на смак не дуже відрізняється від звичайної, але секрет її в кабачковому тесті! Воно м'яке і ніжне, завдяки манки воно прекрасно тримає форму. А начинка може бути абсолютно будь-який, на ваш смак!

У моєму рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати смачну піцу на кабачкової основі. Начинки вибирайте на свій смак. Головне, щоб вони не потребували тривалому запіканні. Найвдаліші варіанти: ковбаса, сосиски, шинка, печериці, маслини, різні сорти сиру, зелень, болгарський перець і т.Д. Хай щастить!

  • Кабачок - 1 штука
  • Яйце - 2 штуки
  • Борошно - 40 грам
  • Манька - 40 грам
  • Сир - 80-100 грам
  • Ковбаса - 100 грам (або сосиски)
  • Помідор - 2-3 штук
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка (без гірки)
  • Сіль, чорний перець - За смаком
  • Масло рослинне - 0, 5 чайних ложки (для змащування форм)
піца на кабачкової основі - фото крок 1
Отже, підготуйте продукти. Вимийте овочі. Приступимо!
піца на кабачкової основі - фото крок 2
Натріть кабачок на дрібній тертці, відіжміть сік, він нам не знадобиться. Додати сіль, поперчіть. Вбийте два яйця і перемішайте добре.
піца на кабачкової основі - фото крок 3
Додайте борошно, манку, розпушувач. Перемішайте добре вилочкою.
піца на кабачкової основі - фото крок 4
Кабачкової тісто виходить в міру густим, легким.
піца на кабачкової основі - фото крок 5
Візьміть форму для випічки. Ідеальний варіант - силіконова. Якщо немає такої, то застеліть папером або фольгою будь-яку форму, змастіть її маслом. Розподіліть тісто тонким шаром не більше 5-6 мм в ширину. З даної кількості тесту у мене вийшло дві піци діаметром 24 см. Розрівняйте тісто.
піца на кабачкової основі - фото крок 6
Зверху розподіліть колечка сосисок або ковбаски, кружечки помідорів, сир.
піца на кабачкової основі - фото крок 7
Випікайте піцу при 200 градусах хвилин 30. Час регулюйте щодо своєї духовки. Остудіть трохи гарячу піцу, зніміть з фольги або паперу і поріжте порційними шматочками. Смачного!

Схожі рецепти