Піца на кабачкової основі
(покроковий рецепт з фото)
Ця піца на смак не дуже відрізняється від звичайної, але секрет її в кабачковому тесті! Воно м'яке і ніжне, завдяки манки воно прекрасно тримає форму. А начинка може бути абсолютно будь-який, на ваш смак!
У моєму рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати смачну піцу на кабачкової основі. Начинки вибирайте на свій смак. Головне, щоб вони не потребували тривалому запіканні. Найвдаліші варіанти: ковбаса, сосиски, шинка, печериці, маслини, різні сорти сиру, зелень, болгарський перець і т.Д. Хай щастить!
- Кабачок - 1 штука
- Яйце - 2 штуки
- Борошно - 40 грам
- Манька - 40 грам
- Сир - 80-100 грам
- Ковбаса - 100 грам (або сосиски)
- Помідор - 2-3 штук
- Розпушувач - 1 Чайна ложка (без гірки)
- Сіль, чорний перець - За смаком
- Масло рослинне - 0, 5 чайних ложки (для змащування форм)
Отже, підготуйте продукти. Вимийте овочі. Приступимо!
Натріть кабачок на дрібній тертці, відіжміть сік, він нам не знадобиться. Додати сіль, поперчіть. Вбийте два яйця і перемішайте добре.
Додайте борошно, манку, розпушувач. Перемішайте добре вилочкою.
Кабачкової тісто виходить в міру густим, легким.
Візьміть форму для випічки. Ідеальний варіант - силіконова. Якщо немає такої, то застеліть папером або фольгою будь-яку форму, змастіть її маслом. Розподіліть тісто тонким шаром не більше 5-6 мм в ширину. З даної кількості тесту у мене вийшло дві піци діаметром 24 см. Розрівняйте тісто.
Зверху розподіліть колечка сосисок або ковбаски, кружечки помідорів, сир.
Випікайте піцу при 200 градусах хвилин 30. Час регулюйте щодо своєї духовки. Остудіть трохи гарячу піцу, зніміть з фольги або паперу і поріжте порційними шматочками. Смачного!