Рецепт Соус «тартар» на основі майонезу фото

Соус «тартар» на основі майонезу
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Овочі , Зелень , Огірок
Вегетаріанське харчування
На швидку руку
Соуси , Для птахів , До риби , Тартар соус
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 20 хв.

Привіт всім! Сьогодні хочу поділитися з вами секретом приготування одного з найбільш популярних соусів до риби. Розповім вам, як приготувати соус"Тартар" на основі майонезу. Це просто і смачно.

Опис приготування:

Перевага цього рецепта полягає в легкості його виконання. В результаті вам вдасться отримати унікально смачний соус з пікантною ноткою каперсів і маринованих корнішонів. "соус тартар" прекрасно підійде до страв з риби і зможе підкреслити їх морський смак. Обов'язково спробуйте приготувати цей соус в домашніх умовах і ви не пошкодуєте, адже результат вас зможе приємно здивувати.

  • Майонез - 250 грам
  • Каперсами - 2 Ст. Ложки
  • Мариновані корнішони - 5 штук
  • Часник - 5 зубчиків
  • Подрібнений кріп - 1 Ст. Ложка
  • Гірчичний - 30 грам
1
Для приготування"Тартар" на основі майонезу необхідно дрібно нарубати кріп і точно так само дрібно нарізати корнішони. Додаємо все це в окрему ємність. Туди ж додаємо подрібнений часник і каперси. Ретельно все перемішуємо.
2
В окремій ємності змішуємо майонез і гірчицю, додаємо суміш до нарізаним овочам. Гарненько все перемішуємо до однорідності.
3
Прибираємо в холодильник на кілька годин. "соус тартар" на основі майонезу готовий, смачного!

Схожі рецепти