Рецепт Крем на основі вершків фото

Крем на основі вершків
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Молочні продукти , Вершки
Рецепти для схуднення
На швидку руку , Фуршет
Десерти , Крем
Кількість порцій: 1
Час приготування: 15 хв.

Вершковий крем в торті або тістечку вважається класикою. Такий крем потрібно вміти робити всім. Дивіться, як пріготосіть крем на основі вершків. Це ідеальна начинка або основа для фруктового десерту.

Опис приготування:

Це рецепт абсолютно універсального крему. За бажанням ви можете фарбувати його харчовими барвниками, а також додавати наповнювачі та різні смакові добавки. Займає приготування хвилин 15, а результат вас неодмінно порадує.

  • Вершки 33% - 100 грам (мінімум 33%)
  • Вершковий сир - 400 грам
  • Цукрова пудра - 70 грам
крем на основі вершків - фото крок 1
Охолодити каструлю, в якій будете збивати крем, в холодильнику. Вона повинна бути ідеально сухий і прохолодною. Відміряйте потрібну кількість інгредієнтів.
крем на основі вершків - фото крок 2
Влийте в охолоджену ємність вершки і починайте збивати міксером на граничній швидкості хвилин 5. Потім туди відправте сир і цукрову пудру, збиваємо недовго, щоб крем став однорідним.
крем на основі вершків - фото крок 3
Готовим кремом прикрасьте випічку або приготуйте з нього ніжний десерт, додавши фрукти і морозиво.

Схожі рецепти