Крем на основі вершків
(покроковий рецепт з фото)
Вершковий крем в торті або тістечку вважається класикою. Такий крем потрібно вміти робити всім. Дивіться, як пріготосіть крем на основі вершків. Це ідеальна начинка або основа для фруктового десерту.
Це рецепт абсолютно універсального крему. За бажанням ви можете фарбувати його харчовими барвниками, а також додавати наповнювачі та різні смакові добавки. Займає приготування хвилин 15, а результат вас неодмінно порадує.
- Вершки 33% - 100 грам (мінімум 33%)
- Вершковий сир - 400 грам
- Цукрова пудра - 70 грам
Охолодити каструлю, в якій будете збивати крем, в холодильнику. Вона повинна бути ідеально сухий і прохолодною. Відміряйте потрібну кількість інгредієнтів.
Влийте в охолоджену ємність вершки і починайте збивати міксером на граничній швидкості хвилин 5. Потім туди відправте сир і цукрову пудру, збиваємо недовго, щоб крем став однорідним.
Готовим кремом прикрасьте випічку або приготуйте з нього ніжний десерт, додавши фрукти і морозиво.