Крем на основі вершків
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 1
Час приготування: 15 хв.
Вершковий крем в торті або тістечку вважається класикою. Такий крем потрібно вміти робити всім. Дивіться, як пріготосіть крем на основі вершків. Це ідеальна начинка або основа для фруктового десерту.
Опис приготування:
Це рецепт абсолютно універсального крему. За бажанням ви можете фарбувати його харчовими барвниками, а також додавати наповнювачі та різні смакові добавки. Займає приготування хвилин 15, а результат вас неодмінно порадує.
- Вершки 33% - 100 грам (мінімум 33%)
- Вершковий сир - 400 грам
- Цукрова пудра - 70 грам
Охолодити каструлю, в якій будете збивати крем, в холодильнику. Вона повинна бути ідеально сухий і прохолодною. Відміряйте потрібну кількість інгредієнтів.
Влийте в охолоджену ємність вершки і починайте збивати міксером на граничній швидкості хвилин 5. Потім туди відправте сир і цукрову пудру, збиваємо недовго, щоб крем став однорідним.
Готовим кремом прикрасьте випічку або приготуйте з нього ніжний десерт, додавши фрукти і морозиво.