Крем з вершків для торта
(покроковий рецепт з фото)
Іноді ти просто не можеш знати напевно, коли до тебе прийдуть гості або покличуть на день народження. Потрібно реагувати доводиться моментально. Я часто готую будь-які десерти. А до них потрібен крем.
Пропоную класний варіант, як приготувати крем з вершків для торта буквально за десять хвилин. Будьте уважні: встояти перед ним практично нереально. Якщо спробуєте ложку, за нею підуть друга, третя ... Крем при збиванні може бризкатися. Щоб не замазати все навколо, поставте миску в раковину і збивайте прямо там. Забиратися буде явно простіше
- Вершки - 1 Склянка (з високим відсотком жирності)
- Цукрова пудра - 3 Ст. Ложки
- Ваніль - 1/2 чайних ложки (ванільний екстракт)
Вершки, цукрову пудру і ваніль вилийте / викладіть в глибоку ємність.
Почніть збивати інгредієнти міксером. Можна використовувати як ручний міксер, так і стаціонарний. Ви навіть можете використовувати віночок, якщо не боїтеся витратити велику кількість часу і сил.
Досить скоро ви помітите, як в ємності починає утворюватися вершкова піна.
Буквально через пару хвилин ви помітите, як піна починає загущувальну до консистенції крему. І тут головне не перестаратися: припиняйте збивати відразу ж, як тільки помітите стійкі вершкові піки.