Рецепт Крем зі збитих вершків фото

Крем зі збитих вершків
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Вершки
Рецепти для схуднення
На швидку руку
Десерти , Крем
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 10 хв.

Немає нічого простіше, ніж приготувати крем зі збитих вершків. Приготований крем ідеально підходить для бісквітних тортів, десертів і іншої смакоти. Пишний, ніжний і повітряний!

Опис приготування:

Щоб приготувати крем зі збитих вершків в домашніх умовах, буде потрібно всього 10-15 хвилин часу. В оригінальному рецепті додається два види сметани з різним % жирності: 10% і 30%. У мене під рукою була тільки 20% крем, в результаті крем вийшов навіть краще. Хай щастить!

  • Вершки - 400 мілілітрів(30%)
  • Крем - 600 мілілітрів(20%)
  • Цукрова пудра - За смаком
крем зі збитих вершків - фото крок 1
У глибокій ємності ретельно збиваємо вершки, поки на поверхні не з'являться"малюнки" .
крем зі збитих вершків - фото крок 2
Додаємо сметану і цукрову пудру. Ще раз збиваємо все разом.
крем зі збитих вершків - фото крок 3
Крем готовий!

Схожі рецепти