Крем зі збитих вершків
(покроковий рецепт з фото)
Немає нічого простіше, ніж приготувати крем зі збитих вершків. Приготований крем ідеально підходить для бісквітних тортів, десертів і іншої смакоти. Пишний, ніжний і повітряний!
Щоб приготувати крем зі збитих вершків в домашніх умовах, буде потрібно всього 10-15 хвилин часу. В оригінальному рецепті додається два види сметани з різним % жирності: 10% і 30%. У мене під рукою була тільки 20% крем, в результаті крем вийшов навіть краще. Хай щастить!
- Вершки - 400 мілілітрів(30%)
- Крем - 600 мілілітрів(20%)
- Цукрова пудра - За смаком
У глибокій ємності ретельно збиваємо вершки, поки на поверхні не з'являться "малюнки" .
Додаємо сметану і цукрову пудру. Ще раз збиваємо все разом.
Крем готовий!