Рецепт Крем для торта з вершків фото

Крем для торта з вершків
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Вершки
Дієтичне харчування
На полуденок , На святковий стіл
Десерти , Крем
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Мені подобається пробувати різні начинки і прошарку в бісквітних тортах. Зазвичай я навіть не змінюю тісто, але смак зовсім виходить інший. Здається, що постійно виходить нова випічка.

Опис приготування:

Я підготувала для вас рецепт про те, як приготувати крем для торта з вершків. Вони виходять стійкої консистенції. Це досягається за рахунок желатину, а також потрібно буде дуже добре збити десерт. Смак буде ванільним. Для експерименту можете спробувати додати пару крапель лимона.

  • Вершки 35% - 200 мілілітрів
  • Цукрова пудра - 60 грам
  • Ванільний цукор - 2 грами
  • Желатин - 2 грами
крем для торта з вершків - фото крок 1
Желатин з'єднайте з невеликою кількістю вершків (1:10). Залиште його для набухання на те кількості часу, яке зазначено на упаковці.
крем для торта з вершків - фото крок 2
Потім підігрійте желатинову масу на водяній бані до повного розчинення.
крем для торта з вершків - фото крок 3
Потім додайте охолоджені вершки. Збивайте їх блендером 2-3 хвилини на повільній швидкості, а потім на швидкій.
крем для торта з вершків - фото крок 4
Далі всипте цукрову пудру і ванільний цукор. Продовжуйте збивати до стійких піків. Перекладіть крем в тарілку або відразу намажте їм випічку. Приємною дегустації!

Схожі рецепти