Крем для торта з вершків
(покроковий рецепт з фото)
Мені подобається пробувати різні начинки і прошарку в бісквітних тортах. Зазвичай я навіть не змінюю тісто, але смак зовсім виходить інший. Здається, що постійно виходить нова випічка.
Я підготувала для вас рецепт про те, як приготувати крем для торта з вершків. Вони виходять стійкої консистенції. Це досягається за рахунок желатину, а також потрібно буде дуже добре збити десерт. Смак буде ванільним. Для експерименту можете спробувати додати пару крапель лимона.
- Вершки 35% - 200 мілілітрів
- Цукрова пудра - 60 грам
- Ванільний цукор - 2 грами
- Желатин - 2 грами
Желатин з'єднайте з невеликою кількістю вершків (1:10). Залиште його для набухання на те кількості часу, яке зазначено на упаковці.
Потім підігрійте желатинову масу на водяній бані до повного розчинення.
Потім додайте охолоджені вершки. Збивайте їх блендером 2-3 хвилини на повільній швидкості, а потім на швидкій.
Далі всипте цукрову пудру і ванільний цукор. Продовжуйте збивати до стійких піків. Перекладіть крем в тарілку або відразу намажте їм випічку. Приємною дегустації!