Рецепт Крем з вершків і масла фото

Крем з вершків і масла
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Молочні продукти , Вершки , Вершкове масло
Рецепти для схуднення
На швидку руку
Солодке , Десерти , Крем
Кількість порцій: 1
Час приготування: 40 хв.

Будь-класичний торт збирають з чотирьох складових: бісквіт, начинка, прикраса і крем. Сьогодні поговоримо про останню, але від цього не менш важливої ​​частини. Цей вершковий смак вам запам'ятається!

Опис приготування:

Цей рецепт схожий на французький десерт"Патісьер" , який додають в профитроли і еклери, а також в прошарку для святкової випічки. Його також легко переплутати з заварним кремом, але склад відрізняється. Ознайомтеся з тим, як приготувати крем з вершків і масла, який доповнить ваш улюблений торт.

  • Цукор - 150 грам
  • Ванілін - 5 грам
  • Борошно - 60 грам
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Молоко - 500 мілілітрів
  • Вершки 33-35% - 320 мілілітрів
  • Яєчний жовток - 3 штуки
  • Яйце - 1 штука
  • Крохмаль - 1 Ст. Ложка
крем з вершків і масла - фото крок 1
У каструлі змішайте жовтки з ваніліном, цукром і яйцем. Туди ж просійте борошно і крохмаль. Додайте молоко і поставте суміш на вогонь. Постійно заважайте віночком.
крем з вершків і масла - фото крок 2
Варіть крем до загустіння. В кінці додайте масло. Зніміть масу з вогню і добре перемішайте.
крем з вершків і масла - фото крок 3
Крем перекладіть в миску. Покрийте його харчовою плівкою. Залиште остигати.
крем з вершків і масла - фото крок 4
Окремо збийте охолоджені вершки до стійких піків.
крем з вершків і масла - фото крок 5
Потім акуратно лопаткою перемішайте вершки з кремом. Все готово!

Схожі рецепти