Рецепт «песто» з смажених перців фото

«песто» з смажених перців
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі , Зелень , Горіхи , Болгарський перець , Часник , Мигдаль , Розмарин
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Соуси , Песто
Кількість порцій: 8
Час приготування: 43 хв.

Ще одна цікава і смачна варіація популярного італійського соусу. Запишіть собі рецепт, як приготувати «Песто» з смажених перців, і обов'язково спробуйте його зробити самостійно.

Опис приготування:

Якщо ви коли-небудь готували цей соус, то ця варіація абсолютно відрізняється від тієї, що робили раніше. В її основі - смажений перець. Цей соус можна подавати не тільки як самостійне блюдо, а також використовувати для приготування багатьох інших страв. Можете зробити його заздалегідь і зберігати кілька днів у холодильнику.

  • Мигдаль - 1 Склянка
  • Оливкова олія - 1 Склянка
  • Пармезан тертий - 0, 5 склянки
  • Часник - 2 зубчики
  • Пластівці чилі - 0, 5 чайних ложки
  • Розмарин (листя) - 1/8 склянки
  • Міні перці - 5 штук (або 1 великий)
& Quot; Песто
1. Вимийте перці, видаліть хвостики і розрізати навпіл, видаліть насіння.
& Quot; Песто
2. Викладіть перці на деко і відправте в розігріту до 220 градусів духовку на 7-9 хвилин, щоб почорніла шкірка.
& Quot; Песто
3. Дістаньте деко і перекладіть перці в пакет, залиште на 20 хвилин.
& Quot; Песто
4. З легкістю зніміть шкірку з кожної половинки.
& Quot; Песто
5. У чашу комбайна викладіть перці, мигдаль, пармезан, нарізані зубчики часнику, розмарин, подрібніть все.
& Quot; Песто
6. Додайте оливкову олію і ще раз перемішайте.
& Quot; Песто
7. Отриману суміш перекладіть в банку для зберігання або відразу подавайте до столу.

Схожі рецепти