«песто» з смажених перців
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 8
Час приготування: 43 хв.
Ще одна цікава і смачна варіація популярного італійського соусу. Запишіть собі рецепт, як приготувати «Песто» з смажених перців, і обов'язково спробуйте його зробити самостійно.
Опис приготування:
Якщо ви коли-небудь готували цей соус, то ця варіація абсолютно відрізняється від тієї, що робили раніше. В її основі - смажений перець. Цей соус можна подавати не тільки як самостійне блюдо, а також використовувати для приготування багатьох інших страв. Можете зробити його заздалегідь і зберігати кілька днів у холодильнику.
- Мигдаль - 1 Склянка
- Оливкова олія - 1 Склянка
- Пармезан тертий - 0, 5 склянки
- Часник - 2 зубчики
- Пластівці чилі - 0, 5 чайних ложки
- Розмарин (листя) - 1/8 склянки
- Міні перці - 5 штук (або 1 великий)
1. Вимийте перці, видаліть хвостики і розрізати навпіл, видаліть насіння.
2. Викладіть перці на деко і відправте в розігріту до 220 градусів духовку на 7-9 хвилин, щоб почорніла шкірка.
3. Дістаньте деко і перекладіть перці в пакет, залиште на 20 хвилин.
4. З легкістю зніміть шкірку з кожної половинки.
5. У чашу комбайна викладіть перці, мигдаль, пармезан, нарізані зубчики часнику, розмарин, подрібніть все.
6. Додайте оливкову олію і ще раз перемішайте.
7. Отриману суміш перекладіть в банку для зберігання або відразу подавайте до столу.