Рецепт Закуска зі смажених на грилі перців з халумі фото

Закуска зі смажених на грилі перців з халумі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Молочні продукти , Сир , Болгарський перець , Цибуля
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю , На швидку руку , На природу
Гарячі страви , Шашлик
Кількість порцій: 4
Час приготування: 25 хв.

Дуже проста в приготуванні закуска. Її можна подати до м'яса, риби і морепродуктів. Розповідаю, як приготувати закуску з смажених перців на грилі з халумі.

Опис приготування:

Взагалі, з сиром можна комбінувати будь-які овочі: кабачки, томати. Зроблю невелике доповнення: овочі, по бажанню, можна заздалегідь замаринувати в оливковій олії і спеціях. Я готую без спецій і приправ - з м'ясом або рибою - то, що потрібно!

  • Цибуля - 2 штуки
  • Червоний солодкий перець - 1 штука
  • Сир «Халумі» - 500 грам
1
Почистіть цибулю від лушпиння і наріжте великими шматочками. Промийте перець, розріжте навпіл, видаліть насіння і крупно наріжте.
2
Наріжте сир «Халумі» великими шматочками.
3
По черзі насаджують на шпажку сир, перець і шматочки цибулі.
4
Розігрійте гриль і викладіть закуску. Обсмажуйте протягом 2 хвилин, потім переверніть і готуйте ще 2-3 хвилини.
5
Видаліть закуску і відразу подавайте її до столу. Смачного!

Схожі рецепти