Закуска зі смажених на грилі перців з халумі
(покроковий рецепт з фото)
Дуже проста в приготуванні закуска. Її можна подати до м'яса, риби і морепродуктів. Розповідаю, як приготувати закуску з смажених перців на грилі з халумі.
Взагалі, з сиром можна комбінувати будь-які овочі: кабачки, томати. Зроблю невелике доповнення: овочі, по бажанню, можна заздалегідь замаринувати в оливковій олії і спеціях. Я готую без спецій і приправ - з м'ясом або рибою - то, що потрібно!
- Цибуля - 2 штуки
- Червоний солодкий перець - 1 штука
- Сир «Халумі» - 500 грам
1
Почистіть цибулю від лушпиння і наріжте великими шматочками. Промийте перець, розріжте навпіл, видаліть насіння і крупно наріжте.
2
Наріжте сир «Халумі» великими шматочками.
3
По черзі насаджують на шпажку сир, перець і шматочки цибулі.
4
Розігрійте гриль і викладіть закуску. Обсмажуйте протягом 2 хвилин, потім переверніть і готуйте ще 2-3 хвилини.
5
Видаліть закуску і відразу подавайте її до столу. Смачного!