Рецепт Закуска зі смажених яєць фото

Закуска зі смажених яєць
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Яйця
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти
На вечерю , На святковий стіл , День народження
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Закуска зі смажених яєць - це дуже проста в приготуванні закуска, яка буде дуже оригінально і несподівано виглядати на будь-якому святковому або буденному столі. Просто, ефектно і недорого.

Опис приготування:

Якщо заглянути на десять середньостатистичних святкових столів в Росії, то на дев'яти з них будуть практично одні і ті ж страви і закуски. Пропоную виявити оригінальність і стати тією самою однією сім'єю з десяти, яка до підготовки святкового столу підходить з фантазією. Закуска зі смажених яєць - ось, ніж я пропоную прикрасити ваш святковий стіл. Такого, не сумніваюся, не пробував ніхто з ваших гостей!

  • Яйця - 5-6 штук
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
  • Лимон - 1/2 штуки
  • Масло рослинне - 100 мілілітрів
  • Цибуля - 2 штуки
  • Перець гострий - - За смаком
закуска зі смажених яєць - фото крок 1
Яйця ставимо варитися круто. Тим часом приготуємо соус - змішуємо цукор, соєвий соус і сік половини лимона.
закуска зі смажених яєць - фото крок 2
Одержаний соус ставимо на вогонь і кип'ятимо на повільному вогні до повного розчинення цукру.
закуска зі смажених яєць - фото крок 3
У відповідному сотейнику або ковші розігріваємо 100 мл олії, кидаємо в нього кільцями нарізану цибулю і обсмажуємо до рум'яності. Потім цибулю витягуємо за допомогою шумівки і перекладаємо на тарілку.
закуска зі смажених яєць - фото крок 4
Відварені круто яйця очищаємо від шкаралупи, охолоджуємо до кімнатної температури, а потім обсмажуємо в тому ж маслі, де тільки що смажився цибулю. roza_ker 2-3 хвилини, до появи міцної скоринки на яйцях.
закуска зі смажених яєць - фото крок 5
Залишається тільки красиво подати - яйця розрізаємо на 4 частини і викладаємо на обсмажену цибулю, зверху поливаємо все це справа приготованим нами соусом і посипаємо зеленню. При бажанні, додаємо трошки гострого перцю. Готово!

Схожі рецепти