Рецепт Закуска з перців чилі і сиру фото

Закуска з перців чилі і сиру
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Молочні продукти, Сир, Гострий перець, Чилі
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Рецепти для схуднення
На вечерю
Гостре

Закуска з перців чилі і сиру - це прекрасна закуска для любителів пива. Добре йде під багато напої - пиво, вино і щось міцніше. Диявольськи гостро!

Мій чоловік обожнює все гостре. Те, що я не можу навіть спробувати, він лопає величезними порціями і обурюється - чому так негостро? так, власне, і народилася ідея цієї закуски - захотілося приготувати що-небудь настільки гостре, щоб він відчув всю гостроту Насправді, судячи з його реакції, закуска з перців чилі і сиру - штука дуже гостра, бо рот горів навіть у нього. Але смачна - як тільки пожежа в роті вщухає, відразу ж хочеться з'їсти ще шматочок Словом, на замітку всім любителям гострого!


  • Перець чилі - 6 штук
  • Сир чеддер - 200 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Рослинна олія - 40 мілілітрів
  • Заголовок Бондюель - 50 грам
  • Сіль - - За смаком
закуска з перців чилі і сиру - фото крок 1
Духовку розігріваємо до 190 градусів, кладемо миті перці і запікаємо, поки вони не почнуть чорніти. Чи не доводимо до вугіллячок, зрозуміло, але появи чорного кольору потрібно дочекатися.
закуска з перців чилі і сиру - фото крок 2
Перці охолоджуємо, після чого очищаємо від насіння.
закуска з перців чилі і сиру - фото крок 3
Всередину кожного перчика кладемо трохи тертого сиру. Загортаємо як рулетик.
закуска з перців чилі і сиру - фото крок 4
Кожен рулетик обмакиваем в яйці, збитому з сіллю. Потім обвалюють кожен рулетик в кукурудзяній муці - і обсмажуємо на олії до утворення невеликої скоринки з клярі. Подаємо!

Схожі рецепти