Закуска з перців чилі і сиру
(покроковий рецепт з фото)
Закуска з перців чилі і сиру - це прекрасна закуска для любителів пива. Добре йде під багато напої - пиво, вино і щось міцніше. Диявольськи гостро!
Мій чоловік обожнює все гостре. Те, що я не можу навіть спробувати, він лопає величезними порціями і обурюється - чому так негостро? так, власне, і народилася ідея цієї закуски - захотілося приготувати що-небудь настільки гостре, щоб він відчув всю гостроту Насправді, судячи з його реакції, закуска з перців чилі і сиру - штука дуже гостра, бо рот горів навіть у нього. Але смачна - як тільки пожежа в роті вщухає, відразу ж хочеться з'їсти ще шматочок Словом, на замітку всім любителям гострого!
- Перець чилі - 6 штук
- Сир чеддер - 200 грам
- Яйце - 1 штука
- Рослинна олія - 40 мілілітрів
- Заголовок Бондюель - 50 грам
- Сіль - - За смаком
Духовку розігріваємо до 190 градусів, кладемо миті перці і запікаємо, поки вони не почнуть чорніти. Чи не доводимо до вугіллячок, зрозуміло, але появи чорного кольору потрібно дочекатися.
Перці охолоджуємо, після чого очищаємо від насіння.
Всередину кожного перчика кладемо трохи тертого сиру. Загортаємо як рулетик.
Кожен рулетик обмакиваем в яйці, збитому з сіллю. Потім обвалюють кожен рулетик в кукурудзяній муці - і обсмажуємо на олії до утворення невеликої скоринки з клярі. Подаємо!