Рецепт Закуска з запечених помідорів і перців фото

Закуска з запечених помідорів і перців
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Овочі, Помідор, Болгарський перець
Вегетаріанське харчування, ПП рецепти
На обід, На вечерю, Літні
Гостре

Блюдо іранської кухні з серії "готуємо просто, смачно і корисно! & Quot. Гостроту страви регулюйте на свій смак. Така закуска з запечених помідорів і перців завжди користується успіхом у літньому меню.

Особливий смак закуски надає кисло-солодкий соус "наршараб" - гранатовий соус. "наршараб" готується шляхом випарювання гранатового соку, з додаванням спецій. Закуску з запечених помідорів і перцю подавайте до м'ясних страв, з скибочкою хлібної коржики або запеченою картоплею. Подробиці, як приготувати закуску з запечених помідорів і перців дивіться нижче.

  • Помідор - 500 грам
  • Перець солодкий - 500 грам
  • Часник - 1 зубчик
  • Цибуля - 1 штука
  • Петрушка - 1 пучок
  • Наршараб - 2 Ст. Ложки (або лимонний сік)
  • Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
закуска з запечених помідорів і перців - фото крок 1
Овочі вимийте, цибуля і часник очистіть.
закуска з запечених помідорів і перців - фото крок 2
Помідори і перець розріжте на половинки, у перцю видаліть насіння. Полийте оливковою олією, сіль і poperčite. Поставте в духовку запікатися на 40 хвилин при 200 градусах.
закуска з запечених помідорів і перців - фото крок 3
Очистіть запечені овочі від шкірки. Петрушку, цибуля, часник подрібніть. З'єднайте всі інгредієнти в чаші блендера, пробийте до однорідності. Часник і перець додавайте на свій смак.
закуска з запечених помідорів і перців - фото крок 4
Смачного!

Схожі рецепти