Лечо з перців без помідорів
(покроковий рецепт з фото)
Приготуємо сьогодні лечо з перців без помідорів - смачно, запашний, яскраво і швидко! Заготівля підійде до будь-яких гарнірів - обожнювання, м'яса або птиці.
Лечо з перців без помідорів готуємо з томата, бажаного домашнього, або ж томатної пасти, розведеної водою. Лечо вийде смачним, ароматним, з ніжною шовковистою структурою.
- Солодкий перець - 500 грам
- Морква - 100 грам
- Цибуля ріпчаста - 100 грам
- Томат - 300 мілілітрів
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Оцет 9% - 2 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
- Часник - 2 зубчики
Підготуйте інгредієнти.
Очистіть моркву і цибулю, овочі сполосніть і просушіть. Наріжте цибулю невеликими кубиками, моркву наріжте брусочками.
Солодкий перець очистіть і сполосніть, наріжте смужками або великими шматочками.
У каструлі прогрійте томат, додайте спеції. За бажанням додайте лавр і запашний перець.
Перекладіть все овочі в томат.
Варіть лечо 25 хвилин, в кінці варіння додайте подрібнений часник і оцет. Зніміть з вогню.
Розкладіть лечо по стерильним банкам і закатати відразу ж, укутайте і залиште на добу. Через деякий час приберіть лечо в комору.
Смачного!