Рецепт Салат з запечених перців фото

Салат з запечених перців
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Грецька кухня
Овочі, Болгарський перець
Роздільне харчування
На обід, На вечерю
Салати

Не часто мені доводиться готувати теплі салати. Якось в нашій країні ми звикли більше до таких холодним і майонезним, які ми їмо перед справжнім гарячим блюдом.

Я хочу трохи розмити рамки уявлень і розповісти про те, як приготувати салат з запечених перців. Фактично це буде гарнір до основної страви або навіть повноцінне гаряче. Виходить дуже ситно, смачно і незвично. І додавши mocarellu, ви просто розчиніться в цій страві!

  • Болгарський перець - 2 штуки
  • Помідори - 2 штуки
  • Моцарелла - 150 грам
  • Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
  • Чорний мелений перець - 1 щіпка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Часник - 2 зубчики
салат з запечених перців - фото крок 1
Перець і помідори помийте. Збризніть овочі маслом і викладіть на деко або в іншу підходящу для запікання посуд.
салат з запечених перців - фото крок 2
Духовку розігрійте до 200 градусів. Запікайте хвилин 25, щоб шкірка потріскалася. Потім овочі остудіть.
салат з запечених перців - фото крок 3
Поки інгредієнти готуватимуться в духовці, зробіть заправку. Подрібнений часник з'єднайте з 3 ложками олії, меленим перцем і сіллю. Добре перемішайте.
салат з запечених перців - фото крок 4
Остигнули овочі очистіть від шкурок і поріжте на великі шматки разом з сиром. Влийте в салат заправку.
салат з запечених перців - фото крок 5
Готовий салат посоліть, якщо це необхідно, і перемішайте. Подавайте до столу в теплому вигляді.

Схожі рецепти