Салат з запечених овочів з гранатом
(покроковий рецепт з фото)
Корисний і смачний, яскравий і апетитний, саме такий салатик я хочу запропонувати вам на пробу. Якщо ви любите овочеві страви, обов'язково беріть на замітку цей нескладний і дуже класний рецепт.
Хочу показати вам, як приготувати салат з запечених овочів з гранатом. В даному випадку використовується гарбуз, цибуля і брюссельська капуста. Також відмінно підійде морква, брокколі, кольорова капуста, та й інші овочі, які вам до душі:) В якості заправки рекомендую використовувати трохи бальзамика і гранатовий соус, він надає салату нереальний смак. Давайте про все по порядку.
- Брюссельська капуста - 450 грам
- Червона цибуля - 1 штука
- Гарбуз - 400 грам
- Сіль, перець, оливкова олія - За смаком
- Гранат - 1 штука
- Гранатовий соус - 2-3 Ст. Ложок
- Бальзамик - 1 Чайна ложка
1. Очистіть і наріжте невеликими кубиками гарбуз.
2. Вимийте, обсушити брюссельську капусту. Видаліть хвостики, верхні листочки і наріжте навпіл.
3. Невеликими шматочками наріжте цибулину.
4. Ось такі яскраві і смачні овочі.
5. Викладіть овочі на деко, додайте сіль, перець, оливкова олія. Акуратно перемішайте.
6. У розігрітій до 220 градусів запікайте овочі близько 20-30 хвилин до рум'яності.
7. Тим часом можна зайнятися чисткою граната. Акуратно відокремте зерна від шкірки і білих плівок.
8. Овочі готові. Викладіть їх в тарілку, додайте трохи бальзамика і гранатовий соус.
9. Викладіть зерна граната і подавайте салатик до столу. Він хороший як в теплом, так і в холодному вигляді.
Смачного!
Смачного!