Рецепт Суп з запечених овочів фото

Суп з запечених овочів
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Гриби , Морква , Цибуля
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід
Супи , Супи-пюре
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Цей рецепт, як приготувати суп з запечених овочів, попався мені на очі зовсім випадково, але ідея так сподобалася, що вирішив втілити її. Смачне, ситне і корисне блюдо для обіду.

Опис приготування:

Можна використовувати різні овочі для приготування. Якщо хочете вегетаріанське блюдо, використовуйте овочевий бульйон або воду. Овочі можете запекти в формі або в фользі, в рукаві для запікання. Якщо використовуєте перці або сині, тоді шкірку після запікання варто видалити, щоб вона не потрапила в готовій страві.

  • Морква - 2 штуки
  • Гриби - 150 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Бульйон або вода - 5 склянок
  • Крем - За смаком
  • Перець - 2 штуки (невеликі)
суп з запечених овочів - фото крок 1
1. Очистіть моркву і цибулю, наріжте моркву півкільцями, а цибулину - кубиками. Очистіть від насіння червоний і жовтий перці, наріжте їх шматочками, наріжте крупно гриби. Викладіть все овочі в миску для запікання, сіль і poperčite їх.
суп з запечених овочів - фото крок 2
2. Очистіть 2 зубчики часнику, викладіть в фольгу, змастіть рослинною олією, загорніть часник в фольгу.
суп з запечених овочів - фото крок 3
3. Надішліть овочі в формі і часник в розігріту до 180 градусів духовку, запікайте 20-30 хвилин.
суп з запечених овочів - фото крок 4
4. Перекладіть готові овочі та часник в каструлю, додайте 1-2 склянки бульйону і збийте блендером.
суп з запечених овочів - фото крок 5
5. Додайте бульйон і відправте каструлю на вогонь, після закипання варіть 10-15 хвилин.
суп з запечених овочів - фото крок 6
6. Готовий супчик подавайте з скибочками хліба і сметаною.

Схожі рецепти