Суп з запечених овочів
(покроковий рецепт з фото)
Цей рецепт, як приготувати суп з запечених овочів, попався мені на очі зовсім випадково, але ідея так сподобалася, що вирішив втілити її. Смачне, ситне і корисне блюдо для обіду.
Можна використовувати різні овочі для приготування. Якщо хочете вегетаріанське блюдо, використовуйте овочевий бульйон або воду. Овочі можете запекти в формі або в фользі, в рукаві для запікання. Якщо використовуєте перці або сині, тоді шкірку після запікання варто видалити, щоб вона не потрапила в готовій страві.
- Морква - 2 штуки
- Гриби - 150 грам
- Цибулина - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Бульйон або вода - 5 склянок
- Крем - За смаком
- Перець - 2 штуки (невеликі)
1. Очистіть моркву і цибулю, наріжте моркву півкільцями, а цибулину - кубиками. Очистіть від насіння червоний і жовтий перці, наріжте їх шматочками, наріжте крупно гриби. Викладіть все овочі в миску для запікання, сіль і poperčite їх.
2. Очистіть 2 зубчики часнику, викладіть в фольгу, змастіть рослинною олією, загорніть часник в фольгу.
3. Надішліть овочі в формі і часник в розігріту до 180 градусів духовку, запікайте 20-30 хвилин.
4. Перекладіть готові овочі та часник в каструлю, додайте 1-2 склянки бульйону і збийте блендером.
5. Додайте бульйон і відправте каструлю на вогонь, після закипання варіть 10-15 хвилин.
6. Готовий супчик подавайте з скибочками хліба і сметаною.