Рецепт Перець під вершковим соусом фото

Перець під вершковим соусом
(покроковий рецепт з фото)

Вірменська кухня , Кавказька кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Болгарський перець
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл , День народження , Новий рік
Гарячі страви , Фаршировані
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Дуже незвичайними виходять перчики, фаршировані НЕ м'ясом, як всі ми звикли, а рибною начинкою. Поєднання смаків дає несподіваний, але дуже приємний результат, який вам обов'язково сподобається.

Опис приготування:

Хочете порадувати своїх рідних і близьких дуже смачною вечерею? тоді дізнайтеся, як приготувати перець під вершковим соусом. У рецепті докладно розказано, як це зробити правильно, щоб фарш вийшов соковитим, а сам перець - ніжним і ароматним.


  • Гарячкові файл - 500 грам
  • Перець болгарський - 8 штук
  • Лук білий - 1 штука
  • Часник - 3 зубчики
  • Вершки - 150 мілілітрів
  • Яйце - 1 штука
  • Сіль, перець - За смаком
перець під вершковим соусом - фото крок 1
Перці вимийте, зніміть верхівки і очистіть овочі від насіння. За бажанням зніміть з них шкірку. Натріть їх сіллю і оливковою олією. Покладіть перчики на деко, застелене пергаментом. Поставте в розігріту до ста вісімдесяти градусів духовку і запікайте п'ятнадцять хвилин.
перець під вершковим соусом - фото крок 2
Поки запікаються перці, приготуйте начинку. Для цього розігрійте на сковороді олію і обсмажте на ньому дрібно нарубані часник і цибулю. Коли вони стануть прозорими, додайте на сковорідку нарізану шматочками рибу. Посоліть і поперчіть за смаком, обсмажуйте пару хвилин.
перець під вершковим соусом - фото крок 3
У кожного перцю зріжте трохи верхівки. Начините кожен перець начиненою з обсмажених риби і овочів. Збийте вінчиком яйце і умочіть в нього з усіх боків фарширований перчик. Покладіть перці в форму і запікайте п'ятнадцять хвилин при температурі сто вісімдесят градусів.
перець під вершковим соусом - фото крок 4
Візьміть зрізані з верхівок перцю шматочки і покладіть їх в каструльку. Залийте перчик вершками. Збийте інгредієнти блендером і на маленькому вогні п'ятнадцять хвилин уварюють соус, додавши улюблені спеції. Готові перці полийте соусом.

Схожі рецепти