Перець під вершковим соусом
(покроковий рецепт з фото)
Дуже незвичайними виходять перчики, фаршировані НЕ м'ясом, як всі ми звикли, а рибною начинкою. Поєднання смаків дає несподіваний, але дуже приємний результат, який вам обов'язково сподобається.
Хочете порадувати своїх рідних і близьких дуже смачною вечерею? тоді дізнайтеся, як приготувати перець під вершковим соусом. У рецепті докладно розказано, як це зробити правильно, щоб фарш вийшов соковитим, а сам перець - ніжним і ароматним.
- Гарячкові файл - 500 грам
- Перець болгарський - 8 штук
- Лук білий - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Вершки - 150 мілілітрів
- Яйце - 1 штука
- Сіль, перець - За смаком
Перці вимийте, зніміть верхівки і очистіть овочі від насіння. За бажанням зніміть з них шкірку. Натріть їх сіллю і оливковою олією. Покладіть перчики на деко, застелене пергаментом. Поставте в розігріту до ста вісімдесяти градусів духовку і запікайте п'ятнадцять хвилин.
Поки запікаються перці, приготуйте начинку. Для цього розігрійте на сковороді олію і обсмажте на ньому дрібно нарубані часник і цибулю. Коли вони стануть прозорими, додайте на сковорідку нарізану шматочками рибу. Посоліть і поперчіть за смаком, обсмажуйте пару хвилин.
У кожного перцю зріжте трохи верхівки. Начините кожен перець начиненою з обсмажених риби і овочів. Збийте вінчиком яйце і умочіть в нього з усіх боків фарширований перчик. Покладіть перці в форму і запікайте п'ятнадцять хвилин при температурі сто вісімдесят градусів.
Візьміть зрізані з верхівок перцю шматочки і покладіть їх в каструльку. Залийте перчик вершками. Збийте інгредієнти блендером і на маленькому вогні п'ятнадцять хвилин уварюють соус, додавши улюблені спеції. Готові перці полийте соусом.