Рецепт Перець під вершковим соусом фото

Перець під вершковим соусом
(покроковий рецепт з фото)

Вірменська кухня , Кавказька кухня
Овочі, Риба та морепродукти, Болгарський перець
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл, День народження, Новий рік
Гарячі страви, Фаршировані

Дуже незвичайними виходять перчики, фаршировані НЕ м'ясом, як всі ми звикли, а рибною начинкою. Поєднання смаків дає несподіваний, але дуже приємний результат, який вам обов'язково сподобається.

Хочете порадувати своїх рідних і близьких дуже смачною вечерею? тоді дізнайтеся, як приготувати перець під вершковим соусом. У рецепті докладно розказано, як це зробити правильно, щоб фарш вийшов соковитим, а сам перець - ніжним і ароматним.


  • Гарячкові файл - 500 грам
  • Перець болгарський - 8 штук
  • Лук білий - 1 штука
  • Часник - 3 зубчики
  • Вершки - 150 мілілітрів
  • Яйце - 1 штука
  • Сіль, перець - За смаком
перець під вершковим соусом - фото крок 1
Перці вимийте, зніміть верхівки і очистіть овочі від насіння. За бажанням зніміть з них шкірку. Натріть їх сіллю і оливковою олією. Покладіть перчики на деко, застелене пергаментом. Поставте в розігріту до ста вісімдесяти градусів духовку і запікайте п'ятнадцять хвилин.
перець під вершковим соусом - фото крок 2
Поки запікаються перці, приготуйте начинку. Для цього розігрійте на сковороді олію і обсмажте на ньому дрібно нарубані часник і цибулю. Коли вони стануть прозорими, додайте на сковорідку нарізану шматочками рибу. Посоліть і поперчіть за смаком, обсмажуйте пару хвилин.
перець під вершковим соусом - фото крок 3
У кожного перцю зріжте трохи верхівки. Начините кожен перець начиненою з обсмажених риби і овочів. Збийте вінчиком яйце і умочіть в нього з усіх боків фарширований перчик. Покладіть перці в форму і запікайте п'ятнадцять хвилин при температурі сто вісімдесят градусів.
перець під вершковим соусом - фото крок 4
Візьміть зрізані з верхівок перцю шматочки і покладіть їх в каструльку. Залийте перчик вершками. Збийте інгредієнти блендером і на маленькому вогні п'ятнадцять хвилин уварюють соус, додавши улюблені спеції. Готові перці полийте соусом.

Схожі рецепти