Рецепт Пенне з брокколі і болгарським перцем фото

Пенне з брокколі і болгарським перцем
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Макарони
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Рецепт приготування пенне з болгарськими перцями і брокколі. В даному рецепті будь макарони можуть замінити пенне. Кольорова або брюссельська капуста може використовуватися замість брокколі.

Кількість порцій: 4
  • Цибуля - 150 грам
  • Пенне - 300 грам
  • Сіль і перець - 1 За смаком
  • Брокколі - 400 грам
  • Рослинна олія - 30 мілілітрів
  • Сир - 150 грам
  • Перець болгарський - 350 грам
пенне з брокколі і болгарським перцем - фото крок 1
1. Очищаємо цибулю та нарізаємо його соломкою.
пенне з брокколі і болгарським перцем - фото крок 2
2. Промиваємо перець, перегородки і насіння видаляємо, нарізаємо соломкою.
пенне з брокколі і болгарським перцем - фото крок 3
3. На розігрітій сковороді в рослинному маслі злегка обсмажуємо нарізану цибулю.
пенне з брокколі і болгарським перцем - фото крок 4
4. Додаємо сюди перець і все перемішуємо. Потім додаємо брокколі. Трохи наллємо води (налити води на один сантиметр), поперчити і посолити. Хвилин десять тушкуємо із закритою кришкою.
пенне з брокколі і болгарським перцем - фото крок 5
5. До готовності відварюємо макарони (дивимося інструкцію на упаковці). Макарони викладаємо на тарілку.
пенне з брокколі і болгарським перцем - фото крок 6
6. Овочі викладаємо на макарони і посипаємо попередньо натертим на тертці сиром.

Схожі рецепти