Пенне з брокколі і болгарським перцем
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування пенне з болгарськими перцями і брокколі. В даному рецепті будь макарони можуть замінити пенне. Кольорова або брюссельська капуста може використовуватися замість брокколі.
Кількість порцій: 4
- Цибуля - 150 грам
- Пенне - 300 грам
- Сіль і перець - 1 За смаком
- Брокколі - 400 грам
- Рослинна олія - 30 мілілітрів
- Сир - 150 грам
- Перець болгарський - 350 грам
1. Очищаємо цибулю та нарізаємо його соломкою.
2. Промиваємо перець, перегородки і насіння видаляємо, нарізаємо соломкою.
3. На розігрітій сковороді в рослинному маслі злегка обсмажуємо нарізану цибулю.
4. Додаємо сюди перець і все перемішуємо. Потім додаємо брокколі. Трохи наллємо води (налити води на один сантиметр), поперчити і посолити. Хвилин десять тушкуємо із закритою кришкою.
5. До готовності відварюємо макарони (дивимося інструкцію на упаковці). Макарони викладаємо на тарілку.
6. Овочі викладаємо на макарони і посипаємо попередньо натертим на тертці сиром.