Рецепт Пенне з болгарським перцем і брокколі фото

Пенне з болгарським перцем і брокколі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Макарони
Вегетаріанське харчування
На обід
Гарячі страви

Овочі, сир і макарони - в цій страві всю пишноту італійської кухні. Пенне можна подати на стіл як самостійне блюдо, або як гарнір до м'яса.

Макарони пенне з овочами - все просто і легко. Обсмажте на сковороді порізані цибулю і перець, додайте брокколі, воду і спеції. Протушкувати під кришкою 10 хвилин, потім додайте на сковороду відварені пенне. Вимкніть вогонь, додайте тертий сир, перемішайте і подавайте на стіл. Смачного!

  • Пенне - 250 грам
  • Брокколі - 300 грам
  • Перець болгарський зелений - 170 грам
  • Сир - 130 грам
  • Цибуля - 120 грам
  • Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - За смаком
пенне з болгарським перцем і брокколі - фото крок 1
Макарони відварити до готовності і відкиньте на друшляк. Перець і цибулю наріжте соломкою.
пенне з болгарським перцем і брокколі - фото крок 2
Розігрійте масло на сковороді і обсмажте цибулю з перцем.
пенне з болгарським перцем і брокколі - фото крок 3
Додайте брокколі, трохи води і протушкувати під кришкою протягом 10 хвилин. Приправити сіллю і poperčite.
пенне з болгарським перцем і брокколі - фото крок 4
Сир потріть на тертці.
пенне з болгарським перцем і брокколі - фото крок 5
До овочів додайте піні, перемішайте і вимкніть вогонь. Додайте сир, змішайте і подавайте на стіл.

Схожі рецепти