Пенне з болгарським перцем і брокколі
(покроковий рецепт з фото)
Овочі, сир і макарони - в цій страві всю пишноту італійської кухні. Пенне можна подати на стіл як самостійне блюдо, або як гарнір до м'яса.
Макарони пенне з овочами - все просто і легко. Обсмажте на сковороді порізані цибулю і перець, додайте брокколі, воду і спеції. Протушкувати під кришкою 10 хвилин, потім додайте на сковороду відварені пенне. Вимкніть вогонь, додайте тертий сир, перемішайте і подавайте на стіл. Смачного!
- Пенне - 250 грам
- Брокколі - 300 грам
- Перець болгарський зелений - 170 грам
- Сир - 130 грам
- Цибуля - 120 грам
- Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
Макарони відварити до готовності і відкиньте на друшляк. Перець і цибулю наріжте соломкою.
Розігрійте масло на сковороді і обсмажте цибулю з перцем.
Додайте брокколі, трохи води і протушкувати під кришкою протягом 10 хвилин. Приправити сіллю і poperčite.
Сир потріть на тертці.
До овочів додайте піні, перемішайте і вимкніть вогонь. Додайте сир, змішайте і подавайте на стіл.