Печиво з цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.
Печиво з цибулею пореєм і твердим сиром. Таке печиво можна подати до легкого овочевого супу або в якості закуски. Печиво солонувате, сир і порей добре поєднуються і наповнюють випічку смаками.
Опис приготування:
Печиво можна приготувати не тільки з цибулею-порее. Підійде шалот, пір'я зеленої цибулі або солодкий червоний лук. Сир підбирайте по своєму смаку. Бажано використовувати твердий сир, який легко натерти на тертці.
- Яйце - 1 штука
- Олія соняшникова - 4 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Борошно пшеничне - 1 Склянка
- Сода гашене - 1 щіпка
- Сир твердий - 20 грам
- Лук-пориста - 1 штука (світла частина)
У миску вбийте яйце і додайте сіль. Збийте вінчиком.
Налийте соняшникову олію і продовжуйте збивати.
Потім насипте борошно і погашену соду. Перемішайте.
Сир натріть і додайте в тісто.
Зелена цибуля поріжте тонко і додайте в миску з тестом. Перемішайте.
Сформуйте печиво і викладіть на деко, покритий пекарської папером. Запікайте при температурі 180 градусів близько 15 хвилин.
Печиво з цибулею-пореєм і сиром готове, угощайтесь!