Антрекот з цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Антрекот з цибулею будемо смажити в сковороді гриль. При цьому цибуля смажиться окремо. Можна цибулю карамелізовану. Антрекот і цибулю - класичне поєднання, воно сподобається і вашим домашнім, і гостям.
Як приготувати антрекот з луком?
1. М'ясо промийте, промокніть паперовим рушником. Антрекот повинен бути сухим.
2. Змастіть антрекот сумішшю з солі і свіжомеленого чорного перцю. Якщо хочете отримати блюдо погостріше, то перцю треба побільше.
3. У сковороду-гриль влийте трохи масла.
4. Розігрійте сковороду з маслом на високому вогні.
5. Викладіть антрекот в сковороду і смажте по 5-6 хвилин з кожного боку. М'ясо перевертайте за допомогою щипців або дерев'яної лопатки.
6. Лук почистіть і наріжте півкільцями. В окремій сковороді обсмажте його на маслі на середньому вогні до золотисто-коричневого кольору.
7. Готовий антрекот викладіть на тарілку і залиште на 10 хвилин відпочити.
Анрекот з цибулею готовий!
Смачного!
- Антрек - 1 штука(500-550 г)
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Масло оливкове - 2-3 Ст. Ложок (або рослинне)
- Цибулини - 2-3 штук
1. М'ясо промийте, промокніть паперовим рушником. Антрекот повинен бути сухим.
2. Змастіть антрекот сумішшю з солі і свіжомеленого чорного перцю. Якщо хочете отримати блюдо погостріше, то перцю треба побільше.
3. У сковороду-гриль влийте трохи масла.
4. Розігрійте сковороду з маслом на високому вогні.
5. Викладіть антрекот в сковороду і смажте по 5-6 хвилин з кожного боку. М'ясо перевертайте за допомогою щипців або дерев'яної лопатки.
6. Лук почистіть і наріжте півкільцями. В окремій сковороді обсмажте його на маслі на середньому вогні до золотисто-коричневого кольору.
7. Готовий антрекот викладіть на тарілку і залиште на 10 хвилин відпочити.
Анрекот з цибулею готовий!
Смачного!